Pre 20-ak godina rešim da ogradim baštu.Izađe geometar,pozovem komšije,niko se nije pojavio.Kad,gle čuda,geometar izmeri da imam metar širine da uđem i kod jednog i kod drugog komšije.Napravim mobu,počnemo mi sa postavljanjem betonskih stubova i žice,kad dolazi jedan od tih komšija naoružan lovačkom puškom.(Drugi komšija se nije ni pojavljivao).Kao ne možemo mi da postavljamo ogradu na njegovoj zemlji.Nekako ga ubedimo da nam dozvoli nastavak radova (Ej,da mi dozvoli da postavim ogradu na mom imanju!),ali da mu ne diramo jednu jedinu vrstu kukuruza koju je imao u bašti i koja je baš kod mene bila posejana.Sve ukupno desetak stabljika belog kukuruza,koju je on kao okopavao,a ceo ostatak bašte mu je bila prašuma i zmijarnik.Ali,eto baš za taj kukuruz je stao,i ja mu kasnije dozvolio da obere.A on me još kasnije tužio da sam podmitio geometra...Kao,video je on kad sam ja geometru davao pare,što je bilo tačno jer sam morao da platim uslugu čoveku.A još kasnije je tužba odbačena,jer je dotični preminuo...To je Srbija...Kakva je-takva je,moja je...