Gorski Car
Član
@Sljivar reci mi jel ovo neki poseban bakarnii lim (mislim zbog boje) ili obcan pa si farbao? Ne mogu da procenim bas sa slika o cemu se radi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma kakav bakar, običan lim od 1,5mm savijen kod limara i prefarban temeljnom.
Може ли ми неко казати када се стављају стубови, или вишегодишњи засади под фолијом пољопривредник култура, колико морам бити одмакнут од међе, тј. колико морам центиметара да се увучем у свој део њиве, баште.. ?
Може ли ми неко казати када се стављају стубови, или вишегодишњи засади под фолијом пољопривредник култура, колико морам бити одмакнут од међе, тј. колико морам центиметара да се увучем у свој део њиве, баште.. ?
.moras da uvuces ogradu/stubove da komsija moze neometano da obradjuje celu svoju povrsinu
Ово што си рекао да је по законуmislim da je ovo po zakonu ,
нешто ми то не пије воду, јер је непрецизно и недефинисано, јер да би било по закону закон би морао да одређеније и прецизније каже колико центиметара мораш да "увучеш" стубове. Ово "увучеш" може бити 1 цм а може и 99 цм.. Кад би то био закон свако би сам себи одређивао по сопственој вољи и на своју корист а то не би било добро.ako je susedna parcela obradiva povrsina, moras da uvuces ogradu/stubove da komsija moze neometano da obradjuje celu svoju povrsinu
а да су увукли 5 цм или који цм више цм закон их не би кажњавао. Ето како је смешан наш закон, хоћу рећи жалостан.kaže i da su kod nas dva slučaja završila na sudu i da su ljudi koji su stavili na među izgubili sud.
Po zakonu što je tvoje tvoje je, i dovoljno je uvući 1 cm ogradu od komšije odnosno da ti ne prelaziš ni jednim djelom u komšiski plac. Tako isto komšija ne smije u tvoj posjed, a kako će obrađivati zemlju to je njegov problem, kao i tvoj na tvom dijelu.
Ako komšiji ne može prići traktorom do kraja međe da je ore, neka uzme ašov pa uštija ručno uz među .