miroslav k
Član
Koja je ovo rasa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni ovo lici na B.Orijasa ali verovatno ima 3 godine najmanje,ako gresim neka me neko ispravi?!Koja je ovo rasa?
Pa da mesanac je u pitanju,boja je bas lepa jel ti mlad muzjak?Pozdrav
Mlad sam sa kunićima.Interesuje me da mi neko kaže koja je ovo rasa mislim da su rekli da je beli panon otac.[/IMG]
Koja je ovo rasa?
Ovo vidim prvi put u zivotu,tata mi je govorio da su njegove kolege imale orijasa i po 12kg zive vage onda je verovatno istina,ja isto drzim cistokrvne orijase pa cu bas da se i sam uverim koliko ce moci da naguraju kilazu...Ma ima tih orijasa medu kunicima.. evo ga rekorder sa 22 kg..
http://www.tportal.hr/funbox/funtim...jetu-ima-preko-22-kilograma.html#.UM9r_6zDL7M
To si u pravu,svi se hvale ali vaga nikada ne vatra,hehe ja moje svaki mesec merim i evo sa 8 meseci ima tacno 7 kg i muzjak i zenka...Desi se to, (ne bas cesto) da poneka jedinka odskace od prosjeka..Eto ti primjer onog kineskog kosarkasa, mislim da se zove Jao Ming..Svi kinezi metar i zilet a on 2 i kusur...
Ja sam letos obisao par lokalnih kunicara, i svi su se busali u prsa kako im "zecina" ima 12kg..kad ih ubjedim da ga stave na vagu, vaga pokaze 7-8 kg..
Mada mislim da sa dobrom hranom moze dosta kila sakupit....
Druze, ovo ti je mesanac velike cincile (prema krznu) i verovatno je majka bila cincila a otac panonski beli (prema obliku glave i svetlijoj dlaci od cincile)! Mozda nisam 100% u pravu ali oblikom i bojom dlake bi reko da sam u pravu jer sam ja ukrstao cincilu i novozelandskog belog pa sam dobijao skoro iste primerke samo sto su imali kratke usi na novozelandskog a ovaj tvoj ima duge na panonca!!Pozdrav
Mlad sam sa kunićima.Interesuje me da mi neko kaže koja je ovo rasa mislim da su rekli da je beli panon otac.[/IMG]