miroslav k
Član
Koja je ovo rasa?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni ovo lici na B.Orijasa ali verovatno ima 3 godine najmanje,ako gresim neka me neko ispravi?!Koja je ovo rasa?
![]()
Pa da mesanac je u pitanju,boja je bas lepa jel ti mlad muzjak?Pozdrav
Mlad sam sa kunićima.Interesuje me da mi neko kaže koja je ovo rasa mislim da su rekli da je beli panon otac.[/IMG]![]()
Koja je ovo rasa?
![]()
Ovo vidim prvi put u zivotu,tata mi je govorio da su njegove kolege imale orijasa i po 12kg zive vage onda je verovatno istina,ja isto drzim cistokrvne orijase pa cu bas da se i sam uverim koliko ce moci da naguraju kilazu...Ma ima tih orijasa medu kunicima.. evo ga rekorder sa 22 kg..
http://www.tportal.hr/funbox/funtim...jetu-ima-preko-22-kilograma.html#.UM9r_6zDL7M
To si u pravu,svi se hvale ali vaga nikada ne vatraDesi se to, (ne bas cesto) da poneka jedinka odskace od prosjeka..Eto ti primjer onog kineskog kosarkasa, mislim da se zove Jao Ming..Svi kinezi metar i zilet a on 2 i kusur...
Ja sam letos obisao par lokalnih kunicara, i svi su se busali u prsa kako im "zecina" ima 12kg..kad ih ubjedim da ga stave na vagu, vaga pokaze 7-8 kg..
Mada mislim da sa dobrom hranom moze dosta kila sakupit....
Druze, ovo ti je mesanac velike cincile (prema krznu) i verovatno je majka bila cincila a otac panonski beli (prema obliku glave i svetlijoj dlaci od cincile)! Mozda nisam 100% u pravu ali oblikom i bojom dlake bi reko da sam u pravu jer sam ja ukrstao cincilu i novozelandskog belog pa sam dobijao skoro iste primerke samo sto su imali kratke usi na novozelandskog a ovaj tvoj ima duge na panonca!!Pozdrav
Mlad sam sa kunićima.Interesuje me da mi neko kaže koja je ovo rasa mislim da su rekli da je beli panon otac.[/IMG]![]()