Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U četri legla 27 kom,al sam ih podelio po 6-7 po majkama pa su lepo napredovali.Nažalost,dve majke su mi uginule,sad sam na mukama da pronađem još bar jednu(Šarac) da održim moj neki nivo od tri ženke,mada sam hteo bar četiri.Pozdrav i od mene koliko si imo zecica u ta cetiri legla ? Recite mi jel odmarate neke zecice preko zime ja jos jednom pustam pa pauza do februara .
Ne verujem da je zbog hrane,pa isto jedu stalno,međutim to se desilo odmah nakon odvajanja mladih,možda to ima neke veze?Zamisli,lepe ženkice što sam ih ostavio od one tvoje predivne ženke!!!!!!Popiz...eo sam!!!Pa nemogu da verujem!Zar opet taj problem ja bi ti posavetovala da promenis hranu jer se ovde u okolini zale da je nesto gadno zeznuo..Ako jos uvek uzimas isti..
Ajd kad se spec kobasice osuše u feb-martu,eto nas.Šalim se, navratiću kod vas da popričamo,stvarno sam nešto u dilemi!?!? Pozdravljam vas!Zao mi je.. ako mogu pomoci tu sam!Kod mene zasad uredu malo je bilo zastoja posle pauze,nisu htele da se upare.Sada su skotne najzad a panonka se koti vec cetvrto leglo.Sada sam mladu zenku panonku i od mog muzjaka panonca pustila kod sarca muzjaka. pa videcemo..Zasad ima ih dosta da se naprave kobasice sredinom decembra..