Odg: Koćenje- broj malih - fotografije legla - odgajanje do odvajanja

19032013068.jpg

- - - - - - - - - -

Da se i ja pridružim eliti, dok ja visim na kompišu okotila se hajkomka , sutra bi trebalo i panonka.:haha:

Tako je društvo tri puta ura za zekane, njima je lepo samo skaču i padaju u nesvest.Prava ste ekipa na forumu a šale nikad nije na odmet.:haha::haha:

- - - - - - - - - -

cp1305dbugsportrait.jpg

Au crnomarkovic-u kakve su ovo cestitke tipa crni samo rasturaj,cestitam ti,svaka ti cast itd.Nadam se da je ti nisi ocupo:haha:

Hvala društvo na lepim čestitkama, zorke društvo je ok i tu smo da se družimo razmenjujemo šta znamo ko nezna da nauči i normalno da se razmenjuju šale, ko nezna za šalu ili je ne prihvata mislim da i netreba da bude na forumu. živeli svi mi i naši zečevi.:ppozdrav::haha:

Ovo sam zatekao jutros, nisam jos brojao necu da ih cackam ali vidim da mrdaju...
2412gkz.jpg

Muzjak novozelandski - zenka kalifornijska

Danas dodjem i otvorim kotilicu, kad imam sta da vidim... od dlake ni D, a oni svi izvrnuti i ladni ko spricer!

2s1sk1z.jpg

Sta se to moglo dogoditi? Gde je nestala sva dlaka?? Juce kada sam provirio bilo je sve ok kao na prvoj slici od pre 5 dana, mrdali su, zenka se normalno ponasa, sve ok. Nisam ih uopste cackao, tako da sam tek danas saznao da ih je bilo 12...

Nazad
Vrh