Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oooo pa kolega ti to imas mini farmu.?koje kunice najvise drzis?i sa kojim rasama ili hibridima si najzadovoljniji ?!svaka cassamo napred!!!
Neosulfoh p je preparat protiv koksidoze a to je kada se naduvaju nece da jedu i skripe zubima.Kada im das odmah posle odvajanja dao si kao preventivu.Nema uginuca vec svi lepo jedu i rastu...
U vodu, 1 gram na jedinku.kako im se to daje,u vodi ili hrani?
Neosulfoks p dozira se 2,5 grama na litru vode.Matici 5 dana mesecno zaredom.Mladim kunicima 5 dana pre i 5dana posle odbijanja.Tovljenicima 2 puta mesecno,svakih 15 dana 3 dana zaredom.Moze i u hranu 1 kafena kasika 5 grama na kilogram hrane.Dobar lek je Sulfamax ,ima identican sastav.Kad primetite da kunja,uzeti 1 kubik sulfadimina i 1 kubik vode ,navucite u insulinski spic za inekcije bez igle i dajte direktno u usta.Dosta sam kunica na taj nacin spasio.500 gr. neosulfoksa p je 500 dinara,moze da vam dugo traje,osnovi lek za preventivu i lecenje kokciodoze.Pozzzz.kako im se to daje,u vodi ili hrani?
Lepo Boa,nek su zivi i zdravi.Ja ne praktikujem pripustanje zecice tako rano,iz razloga sto su mi kunici hobi \za sada\,i ne bih da forsiram nista.Moja se okotila pre 18 dana,od 10 komada 6 je ostalo.Niko mi nije od poznavalaca odgovorio koliko Panonka zecica moze da doji malih,tj. koliko ima sisa i ima li to uopste veze sa uginucem?
Lepo Boa,nek su zivi i zdravi.Ja ne praktikujem pripustanje zecice tako rano,iz razloga sto su mi kunici hobi \za sada\,i ne bih da forsiram nista.Moja se okotila pre 18 dana,od 10 komada 6 je ostalo.Niko mi nije od poznavalaca odgovorio koliko Panonka zecica moze da doji malih,tj. koliko ima sisa i ima li to uopste veze sa uginucem?