Pustam je sutra odmah, pa sta joj bog da...Pari tu ženku odmah,to je kod prvog koćenja manje-više normalno.A što se štetočina i mačaka tiče,to meni rešavaju moji jazavičari i to u paramparčad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pustam je sutra odmah, pa sta joj bog da...Pari tu ženku odmah,to je kod prvog koćenja manje-više normalno.A što se štetočina i mačaka tiče,to meni rešavaju moji jazavičari i to u paramparčad.
Ja moje ni negledam do nekih 60 dana starosti,a u to vreme odvajam muzjake od zenkica da bi mogle zenkice da na miru napreduju,a muzjaci se vijaju,tuku ko ludi po kavezu,i u tom periodu starosti nemozes da pogresis,lepo se vidi sta je musko a sta zensko!!!Imam 7 malih,za sada je sve ok.Odvojeni su sa 35 dana,danas im je 7 nedelja starosti.Pokusao sam da razaznam koliko je muskih a koliko zenskih i NIKAKO.Ili ja nemam pojma ili je mozda jos rano da se to utvrdi?Molim iskusnije uzgajivace za neki odgovor ,hvala.
Hehe kolega e ovo ti je stvarno pametna recenicasvaka cast!!!Pera druze,teze je sad pogresiti kod kunica nego kod zena,danasnji muskarci promene pol sad pa sad! Moramo da se naviknemo na Evropske vrednosti.
Svaka cast boa.Sve vise sam zadovoljan sto sam se opredelio za panonce.Koliko vidim ovde na forumu,retko kome je panonka dala manje od 10 malih,jos ako su dobre majke...
Boa i Sremac mali su super lepo ih je videti na forumu, da lepo odrastu i završe tamo gde treba pa opet ispočetka.
Sa 30~35 dana,bar tako ja praktikujem.Јел може неко да ми каже кад је најидеалније одвојити,физички и од мајке?Сад им је 25-ти дан.Унапред хвала!
- - - - - - - - - -
Пардон,грешка у куцању,требало је,одвојити младе од мајке!