Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odmah posle odvajanja dajem neosulfoh p.
Poni i ja im odmah posle odvajanja dajem neosulfoh p. Ranije sam im davao sulfamidin, ali mi je veterinar rekao da je bolji neosulfoh p.Zavisi od broja mladih u leglu.Ako je manji broj odvajam sa 30dana jer su krupni,ako ih ima vise... oko 10kom ostavim ih do 35-40dana.Odmah posle odvajanja dajem neosulfoh p.
Jesu lepi ko' lutkice.Je li joj ovo prvo kocenje??
Neosulfoh p je preparat protiv koksidoze a to je kada se naduvaju nece da jedu i skripe zubima.Kada im das odmah posle odvajanja dao si kao preventivu.Nema uginuca vec svi lepo jedu i rastu...Sta je to i cemu sluzi?
Hvala ljudi..! Jesu mi ova dvojica ko bombonice nkako okrugli debeli a i poveliki..
Nebih imao nista protiv da mi svaki puta okote 6-7 ali da ih odhrane...
Sada trnutno imam jednu skotnu 12 dana, druga je bila na parenju juce, a ova treca me opet zeza.. nece da se pari pa da si pita.
Dali ima nesto sto bih mogao da joj dajem da je malo usilim?? Ono neka hrana ili preparat i.t.d