Evo mojih kao sto sam rekao danas ih odvojio imaju 46dana tezina im je od 1.4 do 1.7kg fino sam se iznenadio za tezinu vagano sa kuhinjskom vagom.
Svaka cast druze, lepo si ih odhranio...
Cime si ih hranio, kada su ovoliki??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo mojih kao sto sam rekao danas ih odvojio imaju 46dana tezina im je od 1.4 do 1.7kg fino sam se iznenadio za tezinu vagano sa kuhinjskom vagom.
Svaka cast druze, lepo si ih odhranio...
Cime si ih hranio, kada su ovoliki??
Bome lepooo kolega,pohvale i na kunicima i na kavezu!!!Evo mojih kao sto sam rekao danas ih odvojio imaju 46dana tezina im je od 1.4 do 1.7kg fino sam se iznenadio za tezinu vagano sa kuhinjskom vagom.
Za OSB ploce nezanm nisam to koristio ako neko jeste neka to kaze iskustvo sa njima!?A ja sam sa strana stavljao ploce od laminata koji je vodo otporan i nece se naduvati,tabla je 120x80cm od toga sam i kotilice napravio,i evo vec godinu dana sve je ok...Svakih 4 meseca prefarbam kavez krecom,a kotilice obavezno posle svakog odbijanja mladih kunica operem sa toplom vodom i posle toga i njih prekrecim...Najbolje je da prikupis sto vise misljenja i odgovora od raznih kunicara,pa da vidis i sam koja ti je opcija najbolja i najpovoljnija!!!@Pera NS 91.Kavez je od OSB tabli,reci mi druze hoce li da grizu te ploce?I ja ovih dana planiram da pravim neke kaveze pa se dvoumim oko materijala.
Pa mozes da ih razdvojis kad budu imali nekih 3-3,5 mesecaHvala,ali neznam kad bih mogao da utvrdim pol?Ovo su prvi malci a nikad ranije nisam drzao kunice. Odvajam ih od majke za dan dva,ali me zanima kad cu moci da ih podelim na decake i devojcice.
Ako ti je zenka mirna i dopusta ti da diras male ja barem odma sutra dan sklonim malo dlaku sa gnezda i najvaznije mi je da vidim koliko ih ima da ih nema slucajno previse,ili ako se koji zagubio u kotilici pa je ugino da ga odma izbacim,jer posle zna jako da se usmrdi!!!ako ti je zenka besna,ti na otvor od kotilice stavi nesto da nemoze da udje unutra dok ti ne pregledas sta te sve zanima,ali najvaznije je da pre diranja malih obavezno protrljas ruku kroz njen stomak tj kroz sisice,da ti ruka poprimi njen miris i onda nemas problema sa nicim!!!Posle koliko dana se smeju prebrojati mladi u gnezdu?
Ja uzmem stapic razdvojim malo dlaku pogledam i to je to, ne brojim nego gledam ima li uginulih.