szeki-telep
Član
Mnogo su dobri,teraj dalje sa ovim Šošonima!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav sale prvo nadam se da ces uspeti da odgajis male zecice,bilo je na forumu jos takvih sitacija i ljudi su svasta davali malima cak i mleko na spric...A nemogu da verujem da se od suve deteline razbolela,ja mojima isto detelinu dajem nije da imaju uvek pune jasle ,ali svako jutro i vece dobiju po saku!Mozda se razbolela od neceg drugog...i ja sam imao pre takav slucaj da mi sa oko 20-ak dana crkne zecica kako se okotila,sve bilo u redu samo jedan dan ja primetim nece da jede odamh je odneo kod veterinara dao je i infuziju neke inekcije,vitamine sirokog spektra.i mucila se jos dan dva i ugine mi...ali sam na svu srecu imao jos 4 zenke koje su kotile odprilike kao i ona i mail su bili podjednaki a njenih 7 komada sam morao da raspodelim kod ostalih zenki i na svu srecu ni jedno nije uginulo a zecie su male prihvatili kao da su njihovi...Neka neka ja uvek kazem od viska nece glava da boli,samo pravi slobodno i to sto vise ja sam se licno uverio koliko su ODLICNE!!!
Ja svojima sipam cim vidim da je prazna hranilica a i fino mi napreduju sutra odvajam od zenke mlade koji imaju 45dana nisam mogo ranije, slikacu ih pa cu sutra slike da kacimMoji su juce napunili mesec dana,pre 3 dana sam ih merio i prosek je nekih 370gr, pa me zanima jel to zadovoljavajuce ili treba da pojacam hranu ?
Odvajaj odma.Ja sam hteo moje da odvojim posle 5 nedelja,a sad sam u nedoumici.Jel treba da ostanu 45 dana ,da napomenem ovo je prvi okot?