Odg: Koćenje- broj malih - fotografije legla - odgajanje do odvajanja

Evo i od mene malo mjesavine....
orijas1.jpg

20121230073725.jpg

img0522.jpg
img0524.jpg

- - - - - - - - - -

Gornje leglo je od panonke a donje od hajkomke, zanima me zašto se hajkomka jako slabo očupa što je i vidljivo.

Meni su se 3 ocupale ko blesave a jedna manje.
Ko ce ga znati i ja cu da postavim slike legala sutra cenim.Nisam stigao ovih dana.
Crnomarkovicu jesu li ti to kotilice od lima?
Nema sta izvestio si se u kunicastvu svaka ti cast.
A i vidi se da volis kunice.
I da ih gajis i da ih jedes.
:)

Pa gde si okram šta ima kod tebe kako kod tebe napreduju mali ušati. Kotilice su od debele iverice ostalo mi od plakara pa da se iskoriste a pod ima žicu pa osb ploču koja je sitno izbušena . A za držanje kunića dobiješ savete od svakog pomalo, pa tu je forum, pa prijatelji sa foruma, i polako učiš aq i potrebno je da voliš kuniće i ovako a posebno kad se spreme za njam njam.

Svaka cast lepi zecici..Neka budu pune kotilice cele godine.Sretni praznic....Kod mene sve zasad po planu.Sve zenke uzivaju sa svojim malisanima lepo je krenula godina ova pa videcemo dalje..

Nema se vremena,danas smo bili kod nje Peto1 i ja,najeli se kunićjih kobaja a njeni kunići,tek su oni dobro.

Kako vi vodite evidenciju parenja i kocenja zecica?ako neko ima i neku sliku nek stavi

- - - - - - - - - -

Dali odgovaru dimenzije ovih kotilica za n.sarce

duzina 44,5cm...sirina 34cam...visina 42cam...rupa na kotilici je 17cm

ova je malo manja
duzina 44cm..sirina 30cm...visina 30cm...rupa 14cm

Evo i moji "sosoni" poceli da izlaze..
Sto kaze kolega szeki ima ih ko u prici... Ja ih nabroja 11 kom, samo je jedan nesto sitniji ostali su ko "sarmice"..
i1jq5k.jpg

359hmbd.jpg

1zcg2on.jpg

ar1cj.jpg

Gogidj sve pohvale jako su lepi i krupni sa obzirom da ih ima 11 komada svaka cast zenki kako ih je odhranila,a znas kako kazu od viska glava ne boli:haha:...

A jest krenulo...sve fudbalski timovi, po 11..
Svaka cast i nek su zivi zdravi i da budu ukusni...

Nazad
Vrh