laza
Član
Ispravka mislim da sto se tice padavina 2014.je bila za nijansu gora.Mislio sam u doba kad treba da pada. Meni je propalo zbog padavina u drugoj polovini septembra 40% roda tako da razumem tvoj komentar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ispravka mislim da sto se tice padavina 2014.je bila za nijansu gora.Mislio sam u doba kad treba da pada. Meni je propalo zbog padavina u drugoj polovini septembra 40% roda tako da razumem tvoj komentar
Jao i meni su pre dve godine tako podigli sve maltene na drugu žicu. I sad su rezači ostavljali patrljke to ću voćarskim dvoručnim makazama da prodjem. A te godine je jedan od njih ostavljao lukove toliko kratke da je baš bilo problema u povijanju. Stvarno rezači mogu da veliki problem naprave.Nemam pojma iskreno ja kad imam luk a nemam kondir ostavim taj iz glave odmah na 2 oka i gotovo ako nema ostavim bez kondira samo luk zavisi od visine duzine trenutno sam u delu gde jos uvek izbacujem izduzene cokote posto su prethodni rezaci izduzili sve nesto sad to eliminisem evo vec trecu godinu se bakcem sa isecanjem debelih delova a da imam luk i zamenu koliko toliko izmedju prve dve zice.. Negde sam cak uspeo ispod prve zice da supustim jel nije bilo nista malo vislje a luk i zamena bili iznad druge zice.. Pa ti zavezi luk kako treba nema teoretske sanse
Ajde molim te idi na youtubeJa nez prijatelju kako dolazis do tih info rezervni kondir..sto bi jedan rezac rekao kondir luca i dok***a