laza
Član
Mi tradicionalno krecemo od sv. Trifuna.Pozdrav kolege vinogradari jeste li poceli sa rezidbom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi tradicionalno krecemo od sv. Trifuna.Pozdrav kolege vinogradari jeste li poceli sa rezidbom?
Kod nas vise ne mozete naci nadnicara za ispod 400din/h+hrana. Kada je bila berba grozdja nisam mogao da nadjem coveka da bere ni po toj ceni. Nerealno visoko cene nadnica u odosu na cenu grozdja a najvci krivac za taj disbalans su malinari i manjak radne snage.Ja od ponedeljka krećem sa rezidbom.
Digli cene rezači, 8 din po čokotu + hrana i smeštaj...
Jedna ekipa mi je tražila 10 din + 3000 za prevoz svakog dana....
Pozdrav kolege vinogradari jeste li poceli sa rezidbom?
Mi mali sa 15ak ari to radimo malo kasnije
Znanje sticao godinama na forumu , od vrhunskih poznavalaca uzgoja i rezidbe loze, prosao spefican oblik ucenja i drila cuvenog Tomixa.
Иста ситуација са радницима и овде.Kod nas vise ne mozete naci nadnicara za ispod 400din/h+hrana. Kada je bila berba grozdja nisam mogao da nadjem coveka da bere ni po toj ceni. Nerealno visoko cene nadnica u odosu na cenu grozdja a najvci krivac za taj disbalans su malinari i manjak radne snage.