Samo napon može biti jednosmerni ili naizmenični.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja mislim da bi ti bio okmilos bota je napisao(la):mene najvise interesuje potrosna,hteo bi da pravim neke objekte na salasu gde nema struje,pa me zanima koliki je agregat potreban za takav aparat,imam hondin agregat od 2.5kw 220v dali bi bio davoljan da vari elektodu 2.5-2 mm
branko je napisao(la):Dobro, nemojte odmah da se ljutite.
Samo htedoh da pojasnim stvari...
peto1 je napisao(la):@ milos bota
Mislim da nece ici sa 2.5 kw Treba ti minimum 4-5 kw. Zbog startovanja varenja nagli pad napona i lepi ce ti elektroda. vise ces psovati nego variti.
peto1 je napisao(la):ja sam imao agregat od 4,4kw i varili smo na groblju neku ogradu sa aparatom (trafo)za varenje i velikom brusilicom u isto vreme i on je normalno radio.
toliko od mene
@ milos bota
Mislim da nece ici sa 2.5 kw Treba ti minimum 4-5 kw. Zbog startovanja varenja nagli pad napona i lepi ce ti elektroda. vise ces psovati nego variti.
milos bota je napisao(la):mene najvise interesuje potrosna,hteo bi da pravim neke objekte na salasu gde nema struje,pa me zanima koliki je agregat potreban za takav aparat,imam hondin agregat od 2.5kw 220v dali bi bio davoljan da vari elektodu 2.5-2 mm
brisi ovo da neko neprocita, ako je jednosmerno nema frkvencijemityoo je napisao(la):Nebi da cepidlačim jer ste se razumeli... ALI! čovek je pitao kakvu struju koristi. Pa koristi naizmeničnu struju, Uglavnom monofaznu, a proizvodi (to je ona struja kojom variš) jednosmernu struju veće frekvencije
To ti je , kad ideš 16 postova na sat!sasa22 je napisao(la):brisi ovo da neko neprocita, ako je jednosmerno nema frkvencijemityoo je napisao(la):Nebi da cepidlačim jer ste se razumeli... ALI! čovek je pitao kakvu struju koristi. Pa koristi naizmeničnu struju, Uglavnom monofaznu, a proizvodi (to je ona struja kojom variš) jednosmernu struju veće frekvencije
Baš me zanima kolika je frekvencija te jednosmerne struje.Ovaj post bi mogao da uđe u izbor za lapsus godine.mityoo je napisao(la):Nebi da cepidlačim jer ste se razumeli... ALI! čovek je pitao kakvu struju koristi. Pa koristi naizmeničnu struju, Uglavnom monofaznu, a proizvodi (to je ona struja kojom variš)jednosmernu struju veće frekvencije....
Zoran Kostović je napisao(la):Baš me zanima kolika je frekvencija te jednosmerne struje.Ovaj post bi mogao da uđe u izbor za lapsus godine.mityoo je napisao(la):Nebi da cepidlačim jer ste se razumeli... ALI! čovek je pitao kakvu struju koristi. Pa koristi naizmeničnu struju, Uglavnom monofaznu, a proizvodi (to je ona struja kojom variš)jednosmernu struju veće frekvencije....