Bez struje nema varenja metala, tako da je tema i dalje tu... negde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
reko je cca15 000 kuna sa pdv-om e sad vidjeti cu kak ce to biti do kraja jer nesto smo jos narucili za jedan inverter za tig varenje pa budem vidio koliko ce me oderati... za koji dan ce se znati i cijena i stroj bi trebo biti u radnji.....ovakav bi trebao biti odprilike.......http://www.treatrade.hr/Powertec_S.htmlmityoo je napisao(la):Pošto?
znam da moze svaki co2 variti sa i bez plina i da je samo zica u pitanju nekaka sa prahom tak veli tip ali sve jedno mi je ljepse variti sa plinom i obicnom zicom bude var puno cistiji i ljepsi ovaj var bez plina bude kao elektrodom da se vari....Bobo je napisao(la):Koliko znam, svaki "co2" moze variti i s plinom i bez. U slucaju varenja bez plina ide posebna zica koja u sebi ima jos nekih "dodatnih komponenti". ne znam tocno o cemu se radi, al je var jednake cvrstoce kao i s plinom, samo sto izgleda ruznije i ima sljake po njemu.
Dakle, stvar je u zici, ne u aparatu.
Gladao sam i ja Lincoln electrics inverterski, pa mi se cini nesto jeftin. Po cjeni je u rangu "malo boljeg" Einhella i njemu slicnih. Citam po internetu da ih ameri hvale.
po bg-u rade 1e minut,bilo kakvog peskiranja.~Kiki~ je napisao(la):Jel neko zna možda pošto ili pošto bi bilo peskiranje leskovačke tanjirače ?