homoljac892
Član
Sve je uradjeno dobro, ali mi nije jasno čemu ovolika visina, ako je osnovna funkcija objekta, smeštaj mašina. Pozdrav i sve najbolje.
Mozda u buducnosti kupim neku vislju masinu, od viska glava ne boli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve je uradjeno dobro, ali mi nije jasno čemu ovolika visina, ako je osnovna funkcija objekta, smeštaj mašina. Pozdrav i sve najbolje.
Ima da podeli na 2 nivoa. Dole traktori, a gora nize prikljucne masineSve je uradjeno dobro, ali mi nije jasno čemu ovolika visina, ako je osnovna funkcija objekta, smeštaj mašina. Pozdrav i sve najbolje.
Ima da podeli na 2 nivoa. Dole traktori, a gora nize prikljucne masine
Veoma dobro uradjeno. Sve pohvale za rad i trud, kako gadi, tako i majstorima sto su radili
Izvini nisam razumeo nasta tacno mislis.Lep objekat! Mozes li napisati koji je raspon izmedju ovih preko nosaca (idu po duzi supe) za koje je pricvrscen lim.
homoljac892 svaka cast,
Ima da podeli na 2 nivoa. Dole traktori, a gora nize prikljucne masine
Veoma dobro uradjeno. Sve pohvale za rad i trud, kako gadi, tako i majstorima sto su radili
Moze i DF ili Johan DereJeste objekat zajebao vek,sto bi rekao dragojlo,samo fali neki Claas unutra.
Moze i DF ili Johan Dere
Koja je cena ovog lima?
Je l' ova tabla 1mx4m?U Šapcu je 500din/m2 ako nije farban a 600din/m2 ako je farban.
Koja je cena ovog lima?
Je l' ova tabla 1mx4m?
I kolika je pokrivna povrsia jedne table,?
Vazno je da Zajka ne pokisne
Odlican posao,svaka cast!!