homoljac892
Član
Sve je uradjeno dobro, ali mi nije jasno čemu ovolika visina, ako je osnovna funkcija objekta, smeštaj mašina. Pozdrav i sve najbolje.
Mozda u buducnosti kupim neku vislju masinu, od viska glava ne boli.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve je uradjeno dobro, ali mi nije jasno čemu ovolika visina, ako je osnovna funkcija objekta, smeštaj mašina. Pozdrav i sve najbolje.
Ima da podeli na 2 nivoa. Dole traktori, a gora nize prikljucne masineSve je uradjeno dobro, ali mi nije jasno čemu ovolika visina, ako je osnovna funkcija objekta, smeštaj mašina. Pozdrav i sve najbolje.
Ima da podeli na 2 nivoa. Dole traktori, a gora nize prikljucne masine
Veoma dobro uradjeno. Sve pohvale za rad i trud, kako gadi, tako i majstorima sto su radili![]()
Izvini nisam razumeo nasta tacno mislis.Lep objekat! Mozes li napisati koji je raspon izmedju ovih preko nosaca (idu po duzi supe) za koje je pricvrscen lim.
Ima da podeli na 2 nivoa. Dole traktori, a gora nize prikljucne masine
Veoma dobro uradjeno. Sve pohvale za rad i trud, kako gadi, tako i majstorima sto su radili![]()
Moze i DF ili Johan DereJeste objekat zajebao vek,sto bi rekao dragojlo,samo fali neki Claas unutra.![]()
Moze i DF ili Johan Dere![]()
Koja je cena ovog lima?
Je l' ova tabla 1mx4m?U Šapcu je 500din/m2 ako nije farban a 600din/m2 ako je farban.
Koja je cena ovog lima?
Je l' ova tabla 1mx4m?
I kolika je pokrivna povrsia jedne table,?
Vazno je da Zajka ne pokisne
Odlican posao,svaka cast!!