banePA
Član
Po kojoj ceni si kupovao lim? Super izgleda!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos nam napisi ima li sirih tabli od 1 metra?
Supa je 10x5m a visina do prvog bindera ili vencanice je 3,10m....neznam ja sta je merteka?Kolika je osnova, i koje mere merteka?
Greda je 12x10 a tako su i neki clanovi foruma stavljali na 5m duzine...cena izmedju 12x10 i 14x12 je 700dinara ali je razlika u jacini velikaMertek, drvena greda, kojih je dimenzija?
Planiram da zatvorim tri strane a tu gde majstor stoji ostaje otvorena po celoj siriniLepa supa. Da li planiras da stranice i celo zatvoris limom. Kod mene lokalni majstori idu do 4 metara duzinu grede, preko toga obavezno se pravi neka potporka odozdo.
Sta te briga za komsije, nece oni da ti kupuju lim.. Imas u temi "Unutrasnjost stale" u Govedarstvu kako je moj objekat zatvoren sa tri strane balama kukuruzovine, slama mi je potrebna.. I sta me briga za komsije, oni ce uvek naci manu..Ipak se ne bih ciganisao pa da mi se komsije smeju..Sledece godine uzmem 60kvadrata pliceg trapeznog lima+cevi 30x30 72m i zatvorim to kako treba
Ipak se ne bih ciganisao pa da mi se komsije smeju..Sledece godine uzmem 60kvadrata pliceg trapeznog lima+cevi 30x30 72m i zatvorim to kako treba