Objekti za smeštaj mehanizacije

Kolika je ukupna sirina ta tri traktora na slici? Plus prazno mesto izmedju njih. To je polovina sirine raspona?

Ima sigurno to je samo deo slike, pored tog utovarivača je ogromna gomila soje a u desnom ćošku ima još jedan traktor.

Dragan 82,to je cena konstrukcije sa krovom,kazes.Da li tu spada i lim kojim je šupa zatvorena sa strane ili ne?

Ove cene sto si postavio idu od 28-29 evra/m2 do 33-34 evra po m2.Na to normalno treba dodati prevoz,zaradu uvoznika,PDV pri ulasku u zemlju i montazu.Meni firma koja radi hangar radi za 27 evra+pdv=32,4 evra/m2 (posto hocu sa racunom inace moze i bez tog pdv-a).Moje su bile stope da izbetoniram, njihovo je postavljanje konstrukcije pod krov za tu cenu dok ih ja gledam,pijem pivce i uzivam.Mislim da bi te konstrukcije znatno premasile ove pocetne cene a imajuci u vidu da Bugarske konstrukcije mogu mnogo jeftinije da se uvezu pitam se ima li smisla raditi to sto ti nameravas.

snkvmd.jpg

Nije slikano sa vrata i nije mi bila namera da slikam objekat zato se sa slike ne vidi prava razmera objekta slikao sam Claas traktore.I još jednom ponavljam raspon krova je 30 metara.

Preduhitri me sa slikom, zašto neverujete čoveku valjda zna kada je radio i plaćao kolike su dimenzije?

Dobar hangar ali koja je logika da je krov siri nego duzi?
Za me je tu duzina trebala da bude 30 m ak ajd ko zna sta je gazda hteo i zasto!

zlajo koliko je dugacak taj objekat, i kolika je bila cena ako nije tajna?

- - - - - - - - - -

Možda bude malo :off_topic: ali će biti i od koristi.
Evo malo slika šta smo jesenas ja i moje kolege napravile našem prijatelju:
dsc00014copy.jpg
dsc00017wc.jpg
dsc00010hj.jpg
dsc00005ca.jpg
dsc00007xi.jpg
dsc00004ux.jpg
dsc00002sp.jpg
dsc00012copy.jpg

Nije šupa za mehanizaciju ali je vrhunski objekat.Tu će biti linija tehničkog pregleda za vozila.

zlajo koliko je dugacak objekat,i koliko je kostao ako nije tajna?

Objekat je 19,5x5,2m spoljna mera + aneks za kancelarije oko 13,5x3,5 metara i u razgovoru sa njim bez ovo dvoje rolo vrata i završnih radova (tipa mokri čvor, elektroinstalacija,keramika ,podovi,plafon i pregradni zidovi od rigipsa ) a sa kanalom dugim 15-ak metara koštalo je oko 27000€.U pitanju je sendvič lim odnosno paneli debeli 6cm sa kamenom vunom,pvc stolarija.Ovo dvoje rolo vrata u fulu su ga izašla oko 6000€.Samo opšivke od lima sa olucima maskama bankovima su izašle oko hiljadarke, a kanal je priča za sebe.

Sremac88 da li je ovo google map ili nešto drugo ?

Objekat je 19,5x5,2m spoljna mera + aneks za kancelarije oko 13,5x3,5 metara i u razgovoru sa njim bez ovo dvoje rolo vrata i završnih radova (tipa mokri čvor, elektroinstalacija,keramika ,podovi,plafon i pregradni zidovi od rigipsa ) a sa kanalom dugim 15-ak metara koštalo je oko 27000€.U pitanju je sendvič lim odnosno paneli debeli 6cm sa kamenom vunom,pvc stolarija.Ovo dvoje rolo vrata u fulu su ga izašla oko 6000€.Samo opšivke od lima sa olucima maskama bankovima su izašle oko hiljadarke, a kanal je priča za sebe.

Sremac88 da li je ovo google map ili nešto drugo ?
Ajde ako mozes nabavi mi broj od firme koja mu je ugradila ta rolo vrata.Razmisljam o takvom zatvaranju hangara.

Važi Spajki potrudiću se.Firma je iz Kraljeva.Samo da znaš vrata su na daljinski spolja i ako nema struje malo teže se otvaraju.
Vidi se na hali jedan slomljen prozor,naime majstor kada je završio uveče zatvori vrata ,smota produžni kabal i ubaci unutra(korišćena struja od komšije),sutra nije mogao da izvuče kabal vani pa slomili staklo da uđu. Moje mišljenje lepa i praktična vrata uz to su i jako sigurna u svakom pogledu ali na objektu moraju imati još neka vrata( najobičnija 2x1m samo da se može ući unutra i da se ne cimaju ova velika za svaku sitnicu) zbog ovakvih i sličnih situacija.

Nazad
Vrh