Ima. Zar nevidite desno tegove od jos jednog traktora, Ako nema bas 30, 25 ima sigurnoSremac, da nisi nesto pomesao? Ovaj raspon na slici nema 30m.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima. Zar nevidite desno tegove od jos jednog traktora, Ako nema bas 30, 25 ima sigurnoSremac, da nisi nesto pomesao? Ovaj raspon na slici nema 30m.
Možda bude malo ali će biti i od koristi.
Evo malo slika šta smo jesenas ja i moje kolege napravile našem prijatelju:
Nije šupa za mehanizaciju ali je vrhunski objekat.Tu će biti linija tehničkog pregleda za vozila.
Ajde ako mozes nabavi mi broj od firme koja mu je ugradila ta rolo vrata.Razmisljam o takvom zatvaranju hangara.Objekat je 19,5x5,2m spoljna mera + aneks za kancelarije oko 13,5x3,5 metara i u razgovoru sa njim bez ovo dvoje rolo vrata i završnih radova (tipa mokri čvor, elektroinstalacija,keramika ,podovi,plafon i pregradni zidovi od rigipsa ) a sa kanalom dugim 15-ak metara koštalo je oko 27000€.U pitanju je sendvič lim odnosno paneli debeli 6cm sa kamenom vunom,pvc stolarija.Ovo dvoje rolo vrata u fulu su ga izašla oko 6000€.Samo opšivke od lima sa olucima maskama bankovima su izašle oko hiljadarke, a kanal je priča za sebe.
Sremac88 da li je ovo google map ili nešto drugo ?