Cena betona zavisi od toga gde zivis,kod nas je kubik sljunka 1800-2000 dinMislim da je konstrukcija od celika dosta skuplja ali brza za izradu od betonske za cijene ne bih znao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cena betona zavisi od toga gde zivis,kod nas je kubik sljunka 1800-2000 dinMislim da je konstrukcija od celika dosta skuplja ali brza za izradu od betonske za cijene ne bih znao.
A zasto je raspon 27 metara a duzina samo 12 metara.U tom slucaju nije jeftinija izvedba da se okrene kontra da sirina bude 12 metara a duzina 27 metara?Metalne konstrukcije imaju puno prednosti , pogotovu kad su u pitanju ogromni rasponi hangara. Ova firma sa kojom ja trenutno pregovaram nudi raspon izmedju zidova od cak 27m . A cena takvog objekta je 27m x 12m = 12970.20e : Zamisli sad raspon od 27m . Za ove pare sa betonom nemozes uraditi.
nekad sam dolazio i tovario kod vas,sad ima blize u jarkukod nas 300 din. na separaciji
Poslao sam ti email sa specifikacijom jedne firme koju ne želim da reklamiram pa uporedi cenu. 6x9 m .Ma rade sve vrste raspona. 9,12,15,18,21,24,27m
ti hoces da uvezes novu halu iz svajcarsku?Je sam. Jer zgrada se produzuje za po 6m. Ali minimum mora biti 12m i sve tako do 60m A konstrukcija za 27m X 60m , sa krovnim pokrivacem iznosi. 50776.00e Ovo je cena za objekat visine stubova od 5m , a cena objekta visine stubova od 6 metra je 52371.00e.
Ovo su cene na licu mesta u fabrici. Na ovo trebamo dodati samo jos transport i carinu.
Ako prave kod nas hale u ovakvom kvalitetu i ovim rasponima za ove pare drage volje. inzenjera ti sam moras platiti da ti uradi proracun konstrukcije .