Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zrine, da li si nečim zaštićivao te bagremove stubove kad si ih ukopavao. Znam da bagrem ne truli brzo, ali ipak ja živim u plavnom području. Ako si ih zaštićivao, zanima me čime. Moje ideje su se za sada vrtele oko prljavog ulja, laka za čamce ili čak najlonske .
pitaj ga jel može dobavit jednu u Bosnu ili koliko je da je napravi a ja ću sam odvest i sklapatMa jok samo pod krov, doduše plastificiran lim sa obe strane!
Evo ti broj od majstora 064/417-68-72 Milan se zove,Sakule je u pitanju,reci mu samo da ti je njegov komsija dao broj telefona i razgovaraj o hali kakvu hocesMa jok samo pod krov, doduše plastificiran lim sa obe strane!
Imas u poljo oglasniku!Vrebalov iz N.Beceja koji hale rad,tj bravariju,ne postoji.
Mozda Vujackov...
Pusti mi broj pa ćemo videti!Ja ti preporučujem Jakšića iz Karađorđeva ja sam dobio za te pare daleko veću šupu kod njega samo da dođe na proleće kod mene i da mi je pravi
Nikola od srca ti želim da najesen praviš hangar i svima nama da godina bude rodna.Pre neki dan bio na pregovoru sa majstorima za izgradnju hangara -supe(informativno,a gradnja na jesen sledece godine ako nebude suse) okvirna cena se krece sve zavisno od zelja od 25-55€ po kvadratu.