Objekti za smeštaj mehanizacije

Majstori su mi prošle godine to radili 12€/m2 ruke, iskop stopa nalivanje, bravarski radovi i to bez opšivanja. Materijal je bio oko 33€/m2 tada ali sam uzimao sve stubove 4m, a cevi 3mm nisam hteo ništa tanje a lim pocinkovani bojeni sa filcom. Opšivanje za ovaj objekat sam uzeo materijal zimus kad je pala cena i izašao me 150.000din. cevi 3mm lim mali val pocinkovani bojeni 0.5. Ruke za opšivanje od sve pripreme cevi, krojenja farbanja, montaža izašlo 700€

Majstori su mi prošle godine to radili 12€/m2 ruke, iskop stopa nalivanje, bravarski radovi i to bez opšivanja. Materijal je bio oko 33€/m2 tada ali sam uzimao sve stubove 4mm, a cevi 3mm nisam hteo ništa tanje a lim pocinkovani bojeni sa filcom. Opšivanje za ovaj objekat sam uzeo materijal zimus kad je pala cena i izašao me 150.000din. cevi 3mm lim mali val pocinkovani bojeni 0.5. Ruke za opšivanje od sve pripreme cevi, krojenja farbanja, montaža izašlo 700€.
Sad mislim da su ruke minumum 15€/m2 a i materijal je skuplji

Poslednja izmena:
Worm ako se ne varam resetka ti je komplet od cevi 50x50?
Ja sam mislio za moju radionicu stubove 120x120x5, ali blize meni ne mogu da nadjem nigde cev debljine zida vece od 4mm tako da cu njih da stavim.
Uglavnom stope sam odradio pa narednih dana krecem lagano konstrukciju.

Nazad
Vrh