sumar
Član
Post je spojen: [time]1299445342[/time]
_________________________________________________Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
steva 1984 je napisao(la):Ekstra je objekat .Jel znas koliki je pad na krovu tj. koliko metara je visok metalni rog gde se srafi profilisani lim ili kako vec da nazovem hocu 15 metara duboku i 20 siroku supu da pravim pa sam u dilemi oko pada konstrukcije da sneg sto pre otklizi zimi
Bez obzira na sirinu objekta, nije preporucljivo da bude veci pad od 180cmsteva 1984 je napisao(la):Ekstra je objekat .Jel znas koliki je pad na krovu tj. koliko metara je visok metalni rog gde se srafi profilisani lim ili kako vec da nazovem hocu 15 metara duboku i 20 siroku supu da pravim pa sam u dilemi oko pada konstrukcije da sneg sto pre otklizi zimi
SaleCar je napisao(la):Bez obzira na sirinu objekta, nije preporucljivo da bude veci pad od 180cmsteva 1984 je napisao(la):Ekstra je objekat .Jel znas koliki je pad na krovu tj. koliko metara je visok metalni rog gde se srafi profilisani lim ili kako vec da nazovem hocu 15 metara duboku i 20 siroku supu da pravim pa sam u dilemi oko pada konstrukcije da sneg sto pre otklizi zimi
Bolje je da ti sneg stoji duze na krovu, nego da odmah padne