Koliko sam uspeo da procenim na mojoj buducoj supi nebi trebali medjustubovi jer bi razmak bio nekih 7-8m koliko od prilike i kod tebe iznosi raspon izmedju stubova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako misliš jel pitaš koliki su ulazi u šupu cini mi se da je 6m jedan ulazu i drugi 6,5m .. a oni preko stupovi od komšije neznam koji im je razmak oko 1,20m nisam siguran ako te još šta zanima slobodno pitaj ..North ARMY je napisao(la):Koliko sam uspeo da procenim na mojoj buducoj supi nebi trebali medjustubovi jer bi razmak bio nekih 7-8m koliko od prilike i kod tebe iznosi raspon izmedju stubova.
Greda je bila jedna ali smo ju rajekli na pola i na srednjem stupu gore imaju 2 ankera i na njima matice i greda se pritegne .. !North ARMY je napisao(la):Idemo dalje sa pitanjima
Glavna greda izmedju stubova jel to jedna iz jednog dela ili je vise njih spojeno ??
Jesmo stavljali željezo unutra i nasipavali beton ..milos bota je napisao(la):Ratarhr,dali ste armirali stubove?