Zvao da pitam jednu lokalnu firmu koja ima miksere za beton i pumpu ,rekli mi 90 evra beton po kubiku plus za kamion- pumpa da dodje 150 evra.Kod nas je 80 + pumpa 6 €/m³,
15 km od betonske baze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zvao da pitam jednu lokalnu firmu koja ima miksere za beton i pumpu ,rekli mi 90 evra beton po kubiku plus za kamion- pumpa da dodje 150 evra.Kod nas je 80 + pumpa 6 €/m³,
15 km od betonske baze
Imas onog plasticnog gavrana za odbijanje golubova. https://mojshop.rs/products/strasilo-za-ptice-i-stetocine-gavran-38cmBok imam halu za strojeve koja je otvorena sa jedne strane i imam problem sa divljim golubovima. Sigurno ih ima tridesetak komada po gredama, kako ih se riješiti efikasno ? Imam one plastične vrane strašila ali ne pomaže dali ima netko iskustva
Ta zelena mreža je super za to koja se koristi za pokrivanje plastenika. Nije ni skupa.To i imam u planu razvući po cijeloj hali mrežu protiv ptica i gotovo, najjeftinije i sigurno naj učinkovitije riješenje