Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Polako napredujemo
Ostalo da još stigne lim da se pokrije, pa da prebacim stvari iz preostalog starog dela pa da i to srušim pa onda polako obziđivanje i opšivanje nove kad se okrči.
Konstrukciju majstori ostalo sam (rušenje, zidanje, opšivanje...).
Videćemo koliko će izaći. Konstrukcija oko 5 materijal i ruke pisao sam već ranije a ostalo pojma nemam. Kad sračunam sve okolo i rušenje i krčenje starih objekata i da bude finito ima da izađe sve oko 10
Morao sam ubaciti ponovo sliku da objasnim situaciju. Vidite 6 stubova, nastrešica je 4.1 x 5.3, posle traženja majstora za krovnu konstrukciju na 4 vode kako stoji situacija moraću ja opljunuti u šake, lakše naći zlato na putu nego majstora. Neki nemogu nikako neki sledeče godine, a jedan za 4 mjeseca i traži 1000 e bez pokrivanja. I tako sam ja ljut na majstore već više od mjeseca i danas pala odluka, radim ja pa valjda završim do zime. Za početak naručim danas 4 drvena vijenca pa kad stignu prvo kafica ali blizu objekta kako mogu snimiti odakle da počnem
Konačno pod krovom i da se parkira makina. Nisam spavao dok nisam pokrio uvek se plašim leda i sranja. E sad lagano kad se skine žito da se prebace stvari sruši ostatak stare pa lagano ograđivanje
Zamolio bi kolege za informaciju treba da radum stubove i grede nosece za krov pa da ne citam celu temu unazad: Jel zna neko informaciju Koliko sada uzimaju po kubiku gotovog betona da dodju mikserom,recimo 6 kubika betona koja je cena sada po kubiku i koliko jos naplacuju kamion-pumpu da dodje da izbaci taj beton gore da se napune stubovi i grede??