Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolika je cena za sve komplet?Nemam ja prostor da ulazim sa prednje strane gde je razmak stub od stuba 5 m nego samo cu ulazit sa čeone strane.Oval L profil sto pominjete moram pitat majstora sta je planirao, čim povezuje stubove jer je sve uracunato u cenu, njgov je materijal.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Не правимо ми мостове, цена диктира све. Знао сам да израчунам дозвољено статично оптерећење за просту греду и греду са препустима, конзолу и слично . Подсети ме са табелом на моменте инерције.Ne mislim na L profil nego na I (INP) profil za konstrukcije.
IPN (INP) beams. European standard universal steel I beams (IPN section) flange slope 14 %. Properties, dimensions, specifications, DIN 1025-1: 1995
www.b2bmetal.eu Online metal marketplace, information about metals, European standard IPN beams flange slope 14%, specification, propertis, dimensions, suppliers, companies directories, trade boardwww.b2bmetal.eu
Ово ми не улива поверење, још је у изградњи вероватно ће те ставити коснике да се конструкција укрути.Metalnu supu smo uspesno zavrsili...sada malo sa drvetom se zanimamo...
Kolika je cena za sve komplet?
Da nije skupo to malo?4650 € je cena bez pokrivanja limom , bez ikakvog lima znaci samo konstrukcija. Naravno moje je da pripremim beton tj. da skroz okolo betoniram coklu gde ce zasrafiti stubove
Obavezno trazi drugu ponudu.4650 € je cena bez pokrivanja limom , bez ikakvog lima znaci samo konstrukcija. Naravno moje je da pripremim beton tj. da skroz okolo betoniram coklu gde ce zasrafiti stubove
Naravno.i na srednje bocne stubove idu ukosnici i na rogove dodatno kada dodju stafne od gore.i okolo se zatvara,tako da ce biti i tu ucvrsceno+od stuba dole do stuba gore pod 45° grede.Ово ми не улива поверење, још је у изградњи вероватно ће те ставити коснике да се конструкција укрути.
Послато са RMX3624 помоћу Тапатока