Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Хвала,
јел може још неко објашњење око тога, јел се то само поспе по стандардном бетону, или зависи шта се још ставило у већ изливени бетон
Kad smo mi betonirali halu, isao je klasican beton bez ikakvih dodataka, i na kraju se preslo helikopterom, extra je ispalo.Јел може један савет око бетона пода у хали... чуо сам од неких мајстора да има неки прах (да ли је гранитни или нешто тако) који се наводно поспе од горе кад се разлије бетон и даје му додатну чврстину да се не круни рецимо ако утоварна кашика клизи по њему, како се то тачно ради, и да ли је то уопште изводљиво?
Иначе милсио сам да ставим пластокрет у тај бетон и влакна, и да се углача са хеликоптером, у њему да буде такође и арматурна мрежа фи 6. Ако има још нешто да може да га побољша може и то...
Dali betonirate plocu ili ostaje tucanikЈуче договорена шупа 140 кв, цена 9800...
Конструкција са кровом, покриврна са филцаном лимом.Мајстор копа и лије стопа, моје је само да му овезбедим шљунак и цемент.
Ide gvoždje dole lagano,ali baš lagano.Juče oterao neko staro 33 din,pre mesec dana 50din.A za novo standardna priča još se prodaje sa lagera pa cena neće dole.Mada kod naših trgovaca taj lager čudna stvar,kad krene da poskupljuje niko nema lager,kad krene da pojeftinjune odma svima puni magacini pa se drži cena dok se ne rasproda.Koja je sada cena gvožđa? Pošto je sada cena kvadrata za stubove sa krovom?
Што каже мој бабо, ти је 3 вагона жита, дал сам ил онда исти ђаво...Tako je to sad, skupo zapravo, al šta ćeš, "hoćeš-nećeš"...
Бетонираћемо доле кад они ураде стопе у вагресу, онда ћемо ми да нивелишемо терен и да бетонирамооо.Dali betonirate plocu ili ostaje tucanik
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Mislio sam ne ide u cenu da rade i plocu. To sami radite viБетонираћемо доле кад они ураде стопе у вагресу, онда ћемо ми да нивелишемо терен и да бетонирамооо.
Неиде у ценуу...Mislio sam ne ide u cenu da rade i plocu. To sami radite vi
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока