SeljakizGrada
Član
I koji mu je rok da završi za te 3000?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lupio je junačku cenu.Pa ne znam koliko bi mu trebalo da uradi, ja šacujem da bi to njih dvojica-trojica mogli uraditi za 3-4 dana.
Salonit moze da puca samo ako je majstor nesposoban i nista vise. Ja sam stavljao kod mene na ovcarniku salonit hodao sam sa plocom gore i sa dve kofe maltera u rukama i nijedna se nije ni savila a ne pukla.Salonit ploče su najveći problem. Ako su loše pa počnu da pucaju. Ovako realno gledano. Možeš ti to i sam da uradiš ako hoćeš. Osnovu već imaš samo nastaviš gore sa ciglama koliko hoćeš. Pa nije to baš takva nauka. Samo malo dobre volje. I neko da ti pomogne da skinete građu drvenu. Pobeležiš sve masnom kredom, vratiš isti raspored i ćao.
To ti je extra ponuda.Za objekat 15x15, na 2 vode, samo stubovi i limeni krov sa filcom 45e/kv, neka, cekacemo jos, nije nuzda po ovim cenama
Za objekat 15x15, na 2 vode, samo stubovi i limeni krov sa filcom 45e/kv, neka, cekacemo jos, nije nuzda po ovim cenama
Kolilo je sad sa PDV?Od danas su cene gvožđa otišle koji dinar gore...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kolilo je sad sa PDV?
Nećeš nikada dočekati jeftinije, jer je sve otišlo gore i teško da će ići dole u skorije vreme. 45e je super ponuda realno gledano. Imaš ljudi koji gule i po 60-70-80e/m² pa opet imaju posla.Za objekat 15x15, na 2 vode, samo stubovi i limeni krov sa filcom 45e/kv, neka, cekacemo jos, nije nuzda po ovim cenama