diesel d-60
Član
Djed babu uz tarabu, taraba se giba…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kako se pise najnejeftiniji ?Maticu obrati paznju sledeci put na pravopis. Najjeftiniji se pise zajedno, a ne odvojeno .
Sto se tice lima ima u B. Palanci
DzabaleskuA kako se pise najnejeftiniji ?
Meni traze za supu na jednu vodu dimenzija 12x5 sa 4 m visine, oko 1000 e za ruke i 2500 e za materijal. Znaci ide 4 stuba na jednu vodu i lim gore.. bas skupo sve otislo gore nenormalmno...Zna li neko kako se krece cena samo metalne krovne konstrukcije sa pokrivacem po kvadratu?
Дали се кров од југа 45 уважава?Dole malo, malo pa vlazno. Probao sam taj materijal na dosta mesta, ali na krovu nikad.
Što mi na prvoj slici izgleda kao da nije dovoljno preklopljeno? Čak se i rupe za eksere vide na crepu
Gdje se vide rupe?Što mi na prvoj slici izgleda kao da nije dovoljno preklopljeno? Čak se i rupe za eksere vide na crepu
Da, toliko je i cena oko 60e po kvadratu...ne znam koliko bi tu jos otislo na zidanje okolo ciglom ili blokom....planiram slicnu povrsinu, kada sam cuo koliko me izadje materijal za krov, crep i blok....smrznuo sam se, za ruke traze 2000e...povoljnije je ovo sa stubovima i limom gore, ali tu nije zavrsena pricaMeni traze za supu na jednu vodu dimenzija 12x5 sa 4 m visine, oko 1000 e za ruke i 2500 e za materijal. Znaci ide 4 stuba na jednu vodu i lim gore.. bas skupo sve otislo gore nenormalmno...
Ja imam senjak koji je obucen sa limom sa tri strane, pa spustano vec jedan deo sa senjaka na jednu vodu kao nastavak pre par godina, pa bi sad ostatak supe da spustim sa senjaka dimenzije oko 60m2. Ali ovo sve otislo nenormalno gore i gvozdje i ruke...Da, toliko je i cena oko 60e po kvadratu...ne znam koliko bi tu jos otislo na zidanje okolo ciglom ili blokom....planiram slicnu povrsinu, kada sam cuo koliko me izadje materijal za krov, crep i blok....smrznuo sam se, za ruke traze 2000e...povoljnije je ovo sa stubovima i limom gore, ali tu nije zavrsena prica