Gde ima bagremovih stubova da se kupe? Sve oglase sto gledam su dole u Srbiji, jedino ima jedan u Temerinu.Код мене ће радити багремови стубови и фолија за облагање канала, а за кров ћемо видети или неки лим или неко принудно решење.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde ima bagremovih stubova da se kupe? Sve oglase sto gledam su dole u Srbiji, jedino ima jedan u Temerinu.Код мене ће радити багремови стубови и фолија за облагање канала, а за кров ћемо видети или неки лим или неко принудно решење.
Овде само Темерин, а ја рачунам на нашу ловачку шуму да ћу ту извући багремове стубове. Јесенас није било сече па ће ваљда сада на пролеће бити.Gde ima bagremovih stubova da se kupe? Sve oglase sto gledam su dole u Srbiji, jedino ima jedan u Temerinu.
Koje su dimenzije objekta?
Pa bilo gde odakle vuku za ogrev, pitas ili jos bolje platis da ti iseku i to je to. Meni je stric ostavljao iz okoline pozarevca, ima suma pa sam od njega donosio.Gde ima bagremovih stubova da se kupe? Sve oglase sto gledam su dole u Srbiji, jedino ima jedan u Temerinu.
Ova hala je predviđena za panele i razmak oslonaca je vjerojatno prevelik za uobičajeni pokrovni i fasadni lim. Limovi koji mogu ići na taj razmak su veće visine profila i skuplji te se postavlja pitanje opravdanosti kao zamjene za panele. Pogotovo ako tome pridodamo problem kondenzacije kod limova.Plus lim za krov i plus montaza lima. Lim je oko 10 e kvadrat. Ne znam posto je montaza.