Nasi slabo to prateCena gvozdja na svstskom trzistu pala na nivo od pre poskupljenja. Ja na prolece pravim pa cemo videti.
@BorislavNB
Koja firma je u pitanju?
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nasi slabo to prateCena gvozdja na svstskom trzistu pala na nivo od pre poskupljenja. Ja na prolece pravim pa cemo videti.
@BorislavNB
Koja firma je u pitanju?
Kad su grede očuvane, da nisu kisle,te sa, starih kuća, one su su sve samo nisu smeće, jel ti shvataš da je to suva TESANA građa, a ne kao nova koja je rezana, staroj građi su godovi netaknut, više nosi tereta oblica od 10 cm nego rezana građa 12x14...Kako za koga. Po meni je suludo praviti nov objekat sa smećem starim preko 100 godina. Sve smo mi to isekli u peć za centralno grejanje. A napravljeni zidani objekti sa metalnom komstrukcijom.
Moze moze...mnogo manje uvijanje je kod tesane gradje nego kod rezane....Nema sanse da oblica nosi veci teret od 14x12.