savopunck
Banned
A koliko bi kvadratnih metara trebala biti šupa da bi stala dupla mrežasta armatura za silos?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zavisi od podloge dole,mi smo stavljali krupni pa sitni kamen ,pa posle mrežu od 8 i oko 14 cm betona zasad dobro trpi terete.Ajd i ja da pitam , za sad samo skupljamo informacije i u tefter koja debljina betona i koje arm.mreze za betonazu u supi, da moze kamion kada da prelazi preko, naravno pun
Kad ce pojeftiniti? Poznajuci ove nase, mi cemo sacekati poskupljenje pa ostaviti ove cene.Objekat ide na ge 80 metara i 40 metara napred su lokali za poljoapoteku i skladiste za robu ,to nisam slikao ,pa onda garaze i podna skladiststa itd.
Visina je 3 metra posto mi nije potrebno za postojecu mehanizaciju vislji objekat a ako budem uzimao kombajn itd ostavljen je deo placa za halu 40 puta 10 al cekamo da gvozdje pojeftini.