Objekti za smeštaj mehanizacije

Nesto malo manje, 2 mreze od 6 metara daju obim 12 metara (ili malo manje zavisi da li se i koliko pravi preklop) a posto je krug 2rPi = RPi = 12m sledi da je R = 12/3,14.

Ajd i ja da pitam , za sad samo skupljamo informacije i u tefter 😀koja debljina betona i koje arm.mreze za betonazu u supi, da moze kamion kada da prelazi preko, naravno pun

Ajd i ja da pitam , za sad samo skupljamo informacije i u tefter 😀koja debljina betona i koje arm.mreze za betonazu u supi, da moze kamion kada da prelazi preko, naravno pun
Zavisi od podloge dole,mi smo stavljali krupni pa sitni kamen ,pa posle mrežu od 8 i oko 14 cm betona zasad dobro trpi terete.

Ja sam beton od 12 cm stavio u supi, a mreza 8 ica ( iako su mi mnogi govorili dosta ti 6 nisam poslusao) mreza za kukuruz je 4 table osmice armature stane oko 4 vagona.

Mi smo odradili dvoriste ovih dana sa hangarom i supom i jos oko 80m2 iza, sa tucanikom formulacije od 0-30 mm!
Ispod je prilicno cvrsta podloga bila ali ipak je postavljen solidan sloj i nivelisan.
Ukupno na oko 650 m2 70 t tucanika.
Za sad nemam u planu asfaltirati iako je teren putpuno spreman!

2e260f5c07ad32bd6faa150aa8be1d9e.jpg

6ec996a55aa8b27fd606088e59cad988.jpg

f111fdf653d91491744f7e91fcf733f1.jpg

e9ed5db04cfb5f95baa5ae14e7c8ba60.jpg

0e3aacacc749b8b09a6f3f4af3384eaf.jpg

8d5d9358017099c98c3ec4ef9611a4d0.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Objekat je 120 metara duzine puta 10 metara sirine ,3 metra visok do venca ,ima betona oko 2 hiljade kvadrata ,oba dvorista su nam mala pa se zajebamo kad uterujemo prikolice itd e sad smo resili da malo razvalimo

Jesi se ti zajebao prilikom pisanja ili je objekat 120m dug😳. Nesto mi ponisko 3m ako ces drzati masine unutra.

Objekat ide na ge 80 metara i 40 metara napred su lokali za poljoapoteku i skladiste za robu ,to nisam slikao ,pa onda garaze i podna skladiststa itd.
Visina je 3 metra posto mi nije potrebno za postojecu mehanizaciju vislji objekat a ako budem uzimao kombajn itd ostavljen je deo placa za halu 40 puta 10 al cekamo da gvozdje pojeftini.

Objekat ide na ge 80 metara i 40 metara napred su lokali za poljoapoteku i skladiste za robu ,to nisam slikao ,pa onda garaze i podna skladiststa itd.
Visina je 3 metra posto mi nije potrebno za postojecu mehanizaciju vislji objekat a ako budem uzimao kombajn itd ostavljen je deo placa za halu 40 puta 10 al cekamo da gvozdje pojeftini.
Kad ce pojeftiniti? Poznajuci ove nase, mi cemo sacekati poskupljenje pa ostaviti ove cene.

Ma sta sad pravio sam kalkulaciju i ovde da uradim metalni krov i odustao uzeo sam gradju i crep malo srece pre poskupljenja i to je to . Kombajn za sad nemam u planu nude se kod nas za 5000 din po jutru sa prevozom ako bi uzimao pre bi uzeo silo kombajn a to moze ovde da se upakuje.

Jel uzimao neko skoro neko gvoždje, kako se krecu cene, jel idu cene gore, dole... Da li ima neko informacije, da li čekati prolece i kupovati cevi ili uzimati odma... Hvala!

Nazad
Vrh