Objekti za smeštaj mehanizacije

Krov istih dimenzija, isto na jednu vodu, sam uradio pre neki dan. Preživeo je skorašnju oluju a nalazi se nekih 100 metara od mesta gde je ova slika nastala.

tkZbBHS.jpg

Ako hoćeš izmeriću ti sutra sve da ne razmišljaš mnogo. Samo prepiši. :osmeh:

- - - - - - - - - -

Sad vidim da ćeš raditi sa metalnim cevima. Ja sam radio sa drvenom građom.

Evo kako je kod mene objekat je ako se nevaram 8 x 5 metara,sve gornje cevi sto vidis su 80x 40 mm vec je desetak godina u funkciji ,nit veliki snegovi nit vetar,mu nista nisu uradili.
2mo5bes.jpg

E tako nesto bih i ja da napravim. Samo sto bi tri strane bile zatvorene. Jedna strana zid, a druge dve verovatno lim isti kao i na krovu.

Znas li majstore koje su cijevi na toj prednjoj nosivoj gredi...velik je raspon izmedu stubova a i ja bi nesto tako trebao ....

Velika vjerovatnoca je da ti provuce vlagu unutra objekta...ako mozes valjalo bi bar oluk stavit da se odvede voda sa krova dalje od objekta

Ide oluk na sve, voda ce se jedino skupljati slivajuci se niz parcelu pa ide za zid, al nadam se da nece biti strasno ako bude vlazilo tu i tamo.

Dobro je rekao smiljan. Podroznjaca zasarafljena, ovi otali da strce ako kad resim plocu betonsku da radim moze malo da posluzi da poveze, a odraljeno je jako u temeljima, jer moze da se desi da pretvorim u stalu nekad ako bude islo po plani sve..

Ne mislim na to :D,tj znam za cega to sluzi,nego ovo.

Kod nas na jednom serklazu je takodje tako armatura van betona,ili blizu povrsine,i eno pola se okrunilo,rdja armatura,i to se sve siri dalje kao zaraza.

Ne mislim na to :D,tj znam za cega to sluzi,nego ovo.

Kod nas na jednom serklazu je takodje tako armatura van betona,ili blizu povrsine,i eno pola se okrunilo,rdja armatura,i to se sve siri dalje kao zaraza.
Mozda ti se ucinilo, tu nema nista, samo beton malo drugacije boje pa se taki cini

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh