IDF Davidovic
Član
Levo je cureo beton tj. cementna voda na stub a desno je vlazan beton pa se cini da je armatura.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jesu li ovi metalni stubovi, izmedju zidova, vezivani necim za zid?
Kad namirim,u kafani do 11 ispijam kafeOoo prika pa gde si ti?
Barbu ko ti je radio halu?
Vi koji ste radili mozete li neke preporuciti?
ISA iz Vrsca je radio konstrukciju, ima jos oluke da se stavi cekam majstora ovih dana da stavi i to.Barbu ko ti je radio halu?
Vi koji ste radili mozete li neke preporuciti?
Da li su to braca Vrebalov iz Beceja?Gagi radi oluke sam za sebe. Meni su hangar radili neka dva brata iz Beceja. Sad da radim hangar,uzeo bi Djurija iz Vrsca,covek radi mnogo kvalitetnije i od Ise i od ove dvojice Becejaca i dobar je covek,sto je najbitnije.
Ljudi hvala .
Milovane kad kazes kvalitetnije na sta tacno mislis odnosno na sta da se obrati paznja ?
Da li su to braca Vrebalov iz Beceja?
Koliko se krece po kvadratu samo pokriveno?
Djuri je radio kod mene dosta,ali za hangare visoke konstrukcije nema opremu te dizalice, a inace prvi je kod mene bio iz krusevca firma metal konstrucija mislim da se tako zove ali trebao sam da sacekam dosta kod njih.Gagi radi oluke sam za sebe. Meni su hangar radili neka dva brata iz Beceja. Sad da radim hangar,uzeo bi Djurija iz Vrsca,covek radi mnogo kvalitetnije i od Ise i od ove dvojice Becejaca i dobar je covek,sto je najbitnije.