Objekti za smeštaj mehanizacije

Levo je cureo beton tj. cementna voda na stub a desno je vlazan beton pa se cini da je armatura.

Masine usle u zimski san,jos neke cekaju na red za pranje pa posle ulaze i one unutra.
37a9f2d3eadb56a7faa0ba60271e5f92.jpg
a7884aae07adda836e3934fcae71b9ba.jpg
fd8bd60ef2d1e9ee2fd970550fd083f5.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Vidi prike giganta,hala na belo, alal vera.
Slabo posećujem ovu temu,vidim da mi se brinu za plug.:osmeh:

Pa Gagi radi za Isu svakako,jedino ako imas zelju da ti bas neko drugi radi.
Slobo Isa,tj Stojan je ok,stim da hoce da vrda ako ga pustis,za rok pogotovo...nama je obecao kada smo radili hangar spustiti neku manju nadtesnicu pored hangara...vec godinu dana cekamo,i stalno nesto odlaze.sto kazu majstor nikad ne laze,samo odlaze...

Gagi radi oluke sam za sebe. Meni su hangar radili neka dva brata iz Beceja. Sad da radim hangar,uzeo bi Djurija iz Vrsca,covek radi mnogo kvalitetnije i od Ise i od ove dvojice Becejaca i dobar je covek,sto je najbitnije.

Da li su to braca Vrebalov iz Beceja?

Jedan se zove Predrag,a drugi ne znam,uglavnom taj sto je glavni ne zna da vari i doneli su mi ceo hangar od 200m2 na putnickom autu,dolazili su jedno 15 puta kao da smo udaljeni 5km a ne 150. I na kraju kad sam iskipovao psenicu,padne prvi pljusak i sve mi prokisne i morao sam da zovem Djurija da mi uradi slemenjak,jer gospoda su pocela da lazu i odlazu,tako da sam digao ruke od njih i zavrsio sa njima. Sto bi rekli 3puta sam poslovao sa njima (prvi put,zadnji put i nikad vise)

- - - - - - - - - -

Koliko se krece po kvadratu samo pokriveno?

Meni su radili 27e/m2 njihovo je i kopanje rupa i nalivanje stopa

Gagi radi oluke sam za sebe. Meni su hangar radili neka dva brata iz Beceja. Sad da radim hangar,uzeo bi Djurija iz Vrsca,covek radi mnogo kvalitetnije i od Ise i od ove dvojice Becejaca i dobar je covek,sto je najbitnije.
Djuri je radio kod mene dosta,ali za hangare visoke konstrukcije nema opremu te dizalice, a inace prvi je kod mene bio iz krusevca firma metal konstrucija mislim da se tako zove ali trebao sam da sacekam dosta kod njih.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Nazad
Vrh