Objekti za smeštaj mehanizacije

Planiran da zidam supu otprilike 20x12 , konstrukcija krova bi trebala biti metalna i pokriveno limom .
Moze li mi neko reci otprilike cenu samo za konstrukciju krova.

Planiran da zidam supu otprilike 20x12 , konstrukcija krova bi trebala biti metalna i pokriveno limom .
Moze li mi neko reci otprilike cenu samo za konstrukciju krova.

Postovani, objekat na slikama je 14x30m. Mi smo uradili samo krovnu konstrukciju i pokrivanje(filcovan lim). Cena je izasla 28e/m2. U cenu je uracunato sve(konstrukcija,lim(filc), oluci, snegobrani, transport konstrukcije, izrada, montaza i ruke.

dlj414.jpg

1zc022h.jpg

od kojih profila je pravljena krovna konstrukcija?i na kom rasmaku su stavljani jedan od drugog?

Koliko je kostao kompletan?

11800e krov, a 13500e temelji i zidanje.

- - - - - - - - - -

Jel su rešetkasti nosači na 4 metara?

Raspon izmedju nosaca je 4.28m

- - - - - - - - - -

28 samo krovna kobstrukcija bez stubova?

Da. Kao sto vidis na slikama ne postoje stubovi.

- - - - - - - - - -

od kojih profila je pravljena krovna konstrukcija?i na kom rasmaku su stavljani jedan od drugog?

donji pojas 100x80x4mm, gornji pojas 100x80x3mm, vertikalni i dijagonalni stapovi su 60x60x3mm s` tim sto je zadnji dijagonalni stap 60x60x4mm, roznjace 100x60x3mm. Raspon izmedju nosaca je 4.28m

@Beli76

Ako bi izvodjac trazio za ruke 100% od materijala onda bi bilo puta 2. Mi radimo 40% od materijala. Naravno, ima firmi koje uzimaju i 100% od materijala i onda to izadje nesto manje od 50e/m2.

@Beli76

Ako bi izvodjac trazio za ruke 100% od materijala onda bi bilo puta 2. Mi radimo 40% od materijala. Naravno, ima firmi koje uzimaju i 100% od materijala i onda to izadje nesto manje od 50e/m2.
Da li onda mozes da se uklopis na 28e, ja sam skoro radio jedan krov, doduse za svoje potrebe, uzimao cevi i lim bez pdv,odradio sve po projektu, radili drug i ja,nisam placao rad. Nema tu neke zarade na 28e osim da se spara na debljini cevi i sl

Nazad
Vrh