sale ratar
Član
Dragane ona nadstrešnica ispred noseće grede, ja bih tu stavio kose podupirače da se oslone na noseću gredu, nije neka investicija ali bićeš mirniji, moje neko zapažanje, možda i grešim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Potpisujem ,i ja sam zbog 5 cm spuštao rotaciju na kombajnu.Bar da je bila napravljena odranije ,nego sam ja "pravio" i "merio".Nije bitno koji je kombajn svi su podjednake visine, vrte se uglavnom preko 4 metra
Nije bitno koji je kombajn svi su podjednake visine, vrte se uglavnom preko 4 metra
Ja koliko znam ne postoji niti jedna radna masina koja ide u redovan javni saobracaj, a koja je visa od 4m. To je i po zakonu, ne ovde u Srbiji, nego i u vecem delu sveta.
Svi kombajni su uglavnom do 4m visine, tako da nema potrebe za gradnjom veceg objekta od 4m...
E sad kod nas se ljudi malo preracunaju, pa ne uracunaju dole podnu plocu, pa ne znam kapiju od gore, pa vamo, tamo, pa ispadne 3.7m i onda imaju problem.
Sustina je da imate otvor od 4m visine i nema problema, niti za kombajn, niti za kamion jer su po zakonu svi do 4m visine.
Mozete eto praviti 4,2m cisto da ne omanete, a verujte i vecina nastresnica na benzinskim pumpama su te visine, vecina nadvoznjaka, tunela... tako da mozete i double decker autobus da parkirate u hangare, pa cak i manje avione
Jel imas rogove ili bindere ili ti treba komplet krov?Kolege interesuje me da li može neko da mi orientaciono kaže cenu prekrivanja i izrade krova 10x20? Mislio sam da radim sa običnim limom, pošto sam zadovoljan. Napominnjem da je samo prekrivanje u pitanju.