Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mozessupurecimo10x5sacrepom,ali,nekevecedimenzijetesko..atozapolametrasnegaMa jebes i filc i lim,oni se vlaze a salonit pa puca,ne zna se sta je vece zlo, ali je zato crep zakon,i dalje se cudim kada vidim da se na zidanom objektu stavlja lim umesto crepa,ja to nikada nebi uradio,gradja je oko 160.e/kubik,crep 48.din,idu 12.5 u kvadrat,pa sracunajte ispada i jeftinije ako se ne uzme u obzir one osiromasene celicne konstrukcije,mislim ok su nece ni one pasti sve dok ne napada sneg veci od pola metra a kada bude presao tu debljinu onda je zajebano.
Ma jebes i filc i lim,oni se vlaze a salonit pa puca,ne zna se sta je vece zlo, ali je zato crep zakon,i dalje se cudim kada vidim da se na zidanom objektu stavlja lim umesto crepa,ja to nikada nebi uradio,gradja je oko 160.e/kubik,crep 48.din,idu 12.5 u kvadrat,pa sracunajte ispada i jeftinije ako se ne uzme u obzir one osiromasene celicne konstrukcije,mislim ok su nece ni one pasti sve dok ne napada sneg veci od pola metra a kada bude presao tu debljinu onda je zajebano.
Sto se tice pucanja salonita imam supu i toviliste za svinje pokrivene sa njim. Gradio ih je jos deda osamdesetih godina, nijedna tabla nije pukla. Predpostavljam da je novi salonit losijeg kvaliteta, za ovaj stari imam samo reci hvale. Pre 10-15 godina je cele napravio "letnjikovac" za krmace, pokriven je salonitom i isto stoji dobro Na tavanu na kom odlazem zrnastu robu hoce da podvejava sneg, a pokriven je crepom(velika kikinda). Nisam neki fan lima, po meni ima jako puno mana.