Ispune se vare normalno za pojas.Potom se flah vari da spoji ispunu i pojas.Majstori to zovu varilacki cvor.Ma majku mu nikako da provalim kako je radio ova ojačanja na spoju rama i ispune ?
Je li flah sa strane varen ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ispune se vare normalno za pojas.Potom se flah vari da spoji ispunu i pojas.Majstori to zovu varilacki cvor.Ma majku mu nikako da provalim kako je radio ova ojačanja na spoju rama i ispune ?
Je li flah sa strane varen ?
I mi smo napravili tu gresku... mozda smo trebali da stavimo termoizolacionu foliju ispod njega?Eh...iskreno nisam bas verovao dok su neki govorili kako ce se lim rositi iako imam dve strane otvorene,i malocas pogledam ono kapljice koliko hoces.[/URL]how to screen capture[/IMG]
Pa ovaj covek je uradio vise od 20 objekata.Preporuka je njegovo iskustvo i garancija.Predimenzionisati materijal cesto ne znaci nista.Vise kosta i ruke budu skuplje a vecinom je jace samo u prici i teoriji a ne u praksi.
Уколико се елементи који се уграђују предимензионишу, они могу да носе веће терете од истих тих елемената мањих димензија. Стога твој коментар да уколико се предимензионие неки елемент или пак цела конструкција да она носи само на папиру више, а не у пракси НЕ СТОЈИ.
Мајстор не може да буде грађ. инжењер, док овај други може да буде и мајстор. Наравно не треба подценити нечије искуство, али о не може да уради ни 10ти део онога што ми грађ. инж или популарно статичари можемо, када је реч о прорачунима. Да је тако онда не би постојала моја струка и не би се ми узалуд школовали да будемо то што јесмо...
Imas lim sa filcom,koji je skuplji oko 200din po m2.onda nema kondenzacije od dole.
Filc samo sprecava curenje i kapanje vode? Voda ostaje kondenzovana u filcu?
Znaci li to da ce lim dosta brze zardjati?!Filc samo sprecava curenje i kapanje vode? Voda ostaje kondenzovana u filcu?
Znaci li to da ce lim dosta brze zardjati?!
Znaci li to da ce lim dosta brze zardjati?!
Eto se i ja pitam,jer ako sprecava pojavu kondenzacije onda ima smisla stavljati ga ,ako se voda zadrzava u njemu onda nema svrhe jer danasnji dani nisu toliko topli da bi isparilo i to ako ostane mokro do proleca jeba lim sa onu fals mikronsku plastifikaciju i cink.Filc samo sprecava curenje i kapanje vode? Voda ostaje kondenzovana u filcu?
Eto se i ja pitam,jer ako sprecava pojavu kondenzacije onda ima smisla stavljati ga ,ako se voda zadrzava u njemu onda nema svrhe jer danasnji dani nisu toliko topli da bi isparilo i to ako ostane mokro do proleca jeba lim sa onu fals mikronsku plastifikaciju i cink.