Obaveštenja

Neko od "ratnih veterana" se uvek nadje pri ruci! :haha: Ma nisam smeo da ostavim forum sam da nam ga neko ne ukrade! :sta: :haha: :haha:

Da , a i red je kada gosti svrate, da uvek nekoga nadju. :ppozdrav:

Poštovane kolege forumaši,

u narednih mesec dana moje prisustvo na forumu će biti minimalno, sat-dva nedeljno, a kako se i forum ne očekivano brzo raširio i postao vodeći u ovoj oblasti kod nas, potreba za proširenjem uređivačkog tima je bila neophodna, tako da nam se pridružio naš cenjeni kolega Branko. Nadam se da ćete biti fer i korektni prema njemu, bar upola koliko ste bili i prema meni i da mu nećete otežavati rad i zadavati probleme! Vremenom će se tim još proširivati.

Zahvaljujem vam unapred u Brankovo ime!

I ja se radujem sto je nas kolega dobio unapredjenje! Branko red bi bio da castis :ppozdrav:
@ NA samo ti kazi ako imas problema sa zadacima iz matematike ima nas par da se potrudimo da ti pomognemo sa nejednacinama! :D

Eto....tema je OBAVEŠTENJA!!!

Edit by Branko: ostatak teme premešten u temu MF>URSUS+ZETOR-IMT

Vršim probe oko održavanja sajta pa zato molim za razumevanje ako nastanu neki privremeni lapsusi. :D

Ubuduće molim sve aktivne članove foruma, koji to još nisu učinili, da postave obeveštenje o svojoj lokaciji. Sve sa ciljem pojednostavljene komunikacije.:D

@ Mićo

Ako ne pre onda na NS sajmu :ppozdrav:.

Tu smo da pomognemo jedni drugome. Za sve članove ovog foruma :ppozdrav: i da što manje idemo u :off_topic: Da bi novi Moderator Branko imao što manje posla, još jednom :ppozdrav:

Nazad
Vrh