Obaveštenja

jbg bas je preterao a mislio sam mozda ce da ukaci u cemu je stos.ali :nono:

ljudi,znam da ce ovo biti obrisano ili prebaceno ali....nemogu a da nekazem sledece.....taman se pojavio clan na forumu koji sve zna,resio je problem na s46 tako sto nam je otkrio da mesa ulje i naftu jer nevalja crevo od rezervara do ac pumpe,dovodno,terao je svaki traktor,vukao svaki pllug moguci,tanjiracu raznoraznog proizvodjaca,spartace,zna koji traktor najbolje ore...............i umesto da nas sve posavetuje vi ga strpaste u aps,mislim stvarno nepravda :sta:

Da da baš dobro kaže danger , tako je to kod nas svi dobri ljudi su u apsu !

Danas izjednacen rekord! A svaki dan nas je sve vise! 52 prisutna clana istovremeno!
untitled-1.jpg

Opet rekord !
Najviše prisutnih korisnika danas: 179. Najviše prisutnih korisnika: 179 (danas u 09:18:48 pm)
_________________________________________________Post je spojen: [time]1235680542[/time]_________________________________________________
Najviše prisutnih korisnika danas: 181. Najviše prisutnih korisnika: 181 (danas u 09:21:43 pm)

E bas.. Sto neko rece Da nema NA trebalo bi ga izmisliti... svima nam ulepsao dan! :D :haha:

evo još jednog rekorda :bravo: :ppozdrav:

166 gostiju, 33 korisnika

Korisnici aktivni u proteklih 60 minuta:
Zrenjaninac, phoenixfendt, novii, sasa22, vlada, stiv, spensi, jaroslav, boki, manijakus, nb-campari, KishRobert, BATONI, Andrej, didi, nebojsa, bokin, djura, brundalo, Kristian, Edin, ~Kiki~, igor_peradar, kriszti, meshtro, kroky, kiraj, DOKI, ogi, torpedo, dudovcanin, lle de france, Dragče
[više statistike]
Najviše prisutnih korisnika danas: 199. Najviše prisutnih korisnika: 199 (danas u 08:06:26 pm)
_________________________________________________Post je spojen: [time]Thu Mar 5 20:09:06 2009[/time]_________________________________________________
opa prešli smo 200

Najviše prisutnih korisnika danas: 203. Najviše prisutnih korisnika: 203 (danas u 08:08:02 pm) :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Imageshack je postao problematičan, pa bih zamolio sve korisnike foruma da ubuduće ne linkuju slike sa njega. Problematiče su Flash animacije koje vrše redirekciju na druge web sajtove, koji u sebi sadrže problematičan kod.

Nazad
Vrh