Obaveštenja

Pada 1. sneg ovo godine :D

:ppozdrav:

Prvi dan u mesecu i novi rekord posećenosti foruma

Opravdano odsutan sto rece Kiki jer sam radio reinstalaciju operativnog sistema!

Najviše prisutnih korisnika danas: 165. Najviše prisutnih korisnika: 165 (danas u 08:24:07 pm)

U toku prošle noći prebacili smo cifru od 1000 registracija korisnika na forumu, ali zvanično ipak imamo 978 članova trenutno. :D ::svaka cast::
_________________________________________________Post Merge: [time]1233765159[/time]_________________________________________________
Dodati novi smajliji
::svaka cast:: ::namigivanje:: ::samo bes:: ::traktor1:: ::000:: ::prica::

Dodat je mod koji automatski spaja kada neki član napiše za redom dva posta. Primer se vidi u gornjem postu kako to izgleda.

Ukoliko primetite da nešto neradi kako treba, odmah mi javite na PP.

Nisam znao na koju temu,pa sam na ovu.Hoćemo li imati glasanje ili anketu :sta:

Biće, samo neki teh. detalji u forumu da se srede.
_________________________________________________Post je spojen: [time]1234478631[/time]_________________________________________________
Uprava foruma je odlučila da se članu bili14 zbog ne primerenog ponašanja na forumu, zabrani pristup na isti u trajanju od 15 dana!

dali on sada moze da vidi sta mi pisemo kao gost.
ili da se prijavi na drugo ime.
slabo se razumem kako idu te zabrane

Bice, ali je nažalost blokirano u ovoj grafiškoj temi, sada trenutno testiram na svom kompu da se moze na koji se način ugraditi. Bice uskoro.

Kloki, blokiran mu je pristup preko sadašnjeg naloga, može da vidi normalno kao i svi gosti i može da se registruje pod nekim drugim imenom, ali brzo se to provali, već smo imali takav jedan slučaj.

Član todor je banovan na 10 dana, imaće vremena da se preispita i razmisli o ponašanju, pa ako se složi i prihvati pravila i principe ove naše zajednice, ponovo nam je dobro došao!

bio radoznao :haha:

Jednostavno se nije pridrazavao pravila foruma. Nekoliko puta mu je konkretno skrenuta paznja na to, ali se nije obazirao, pa je na zalost mu onemogucen pristup narednih 10 dana.

Nazad
Vrh