Obaveštenja

Treba potraziti manje opterecen server ili sa "debljom" zicom (vecom propustnom moci)
ovih 200 i kusur kila je glat prolazilo u doba BBS a

Samo da se više ne ponovi:

Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

:ppozdrav:

North ARMY je napisao(la):
Jedino mesto na kojem vas mozemo obavestiti o tome zasto forum ne radi i kada ce proraditi jeste ova grupa na facebook-u http://www.facebook.com/group.php?gid=37018934530&ref=ss ,molim sve forumase koji imaju FB profil da se uclane u grupu u koliko opet dodje do pucanja servera bice obavesteni.

Ovo je najbrži i najsigurniji način da saznate zašto je Poljoinfo forum nedostupan, mada i sama grupa pruža još dodatnih informacija.

Forum sad radi, i iskreno se nadam da će izdržati do 1 janara bez nekih problema. Izvinjavam se svima koji su se uznemirili zbog nerada foruma i preporuka da popiju nešto da se smire :ppozdrav:

Ista preporuka je i za one koji se nisu uznemirili neradom foruma u pojedinim trenucima prethodnih dana :ppozdrav:

Kada se prelaz na novu vrstu foruma, dali ce se onda izbeci ovakvi problemi?
Sad kad imamo vise vremena visiti za komp. sam forum ne moze da nas podnese. :haha: :haha:

Ne postace jos veci jer su aplikacije zahtevnije i lepse.
Prijatan docek i sretnu i uspesnu Novu Godinu zelim u svoje i u ime ureddjivackog tima

Tema nova 2010 iz stočarstva je spojena sa temom Srećna i berićetna 2010 u Caffe-u!

Clan TITO juce registrovan je JOHNY89 , izvinjavamo se clanovima na uznemiravanju , njegovi postovi su obrisani a nalog ce biti suspendovan. Mole se administratori da reaguju . Hvala unapred! :sreca:

Primetio sam, ali ne odmah, kao novog člana ja ga savetovao da se predstavi, a onda je postavio jedan od njegovih čuvenih snimaka, nije nilo greške ko je u pitanju. :haha:

Koliko vidim još je tu. :haha: :haha: :haha:

Dragan18 je napisao(la):
Clan TITO juce registrovan je JOHNY89 , izvinjavamo se clanovima na uznemiravanju , njegovi postovi su obrisani a nalog ce biti suspendovan. Mole se administratori da reaguju . Hvala unapred! :sreca:

Pa koliko vidim jos je na forumu.

Pa više nije.. a i ja sam mu ubrisao poruke što sam našao jutros... čak sad nije muvao ni sa IP adresom, u uredničkom delu mi je odma pokazao da mu je IP adresa u istom opsegu korištenja....

Još jedno obaveštenje: Kolega Dragan18 je spojio duplirane teme o suncokretu 2010

Nazad
Vrh