Obaveštenja

To sam i mislio,gde bez mene da prodje obaranje rekorda,Zadnji put prijavljen: danas u 20:27

Pošto se je postavljeno obaveštenje o potrebi da se ažuriraju e-mail adrese, desi se da pojedini članovi foruma privremeno nestanu. Stavljanje ispravne e-mail adrese je neophodno i ako vam se desi da se pojavi neki problem možete se javiti na adresu novii[at]bajeonline.net

2gsr62a.gif

Ukupno članova: 2997.

Jos tri clana i da se zaokruzi cifra od 3000 clanova.

Svakog dana sve vise napredujemo.

Po zvaničnoj statistici koju koristim za praćenje posećenosti Poljoinfo foruma, 2 Decembra 2009 je prvi put bilo preko
3 000 unikatnih posetilaca za jedan dan.

Bravo svi mi :D

o01f9x.gif

A ja sa mislio na ovo:

Ukupno članova: 2998
Ukupno poruka: 73060
Ukupno tema: 1516
Ukupno kategorija: 10
Prisutnih korisnika: 291
Najviše prisutnih korisnika: 365 - 29.11.2009, 20:27
Prisutnih danas: 295
Ukupan broj pregleda stranica: 9847362

To su dve nevezane statistike i kako god se pogleda forum raste ::svaka cast::

Ja vidim samo ovu statistiku, ona druga je nevidljiva, bar za nas.

Bitno je da se forum prosiruje novim clanovima i brojevima postova. :cool:

Bitno je da se forum prosiruje novim clanovima i brojevima postova.

To sm rekao o kvalitetu postova ima ko da vodi racuna i da kaze dali su u okviru ili su za :off_topic:

Vidim jutros presli smo cifru od 3000 registrovanih clanova.
::svaka cast::

Pozdrav svim forumasima od naseg clana Mityoo :ppozdrav: :bravo: Obrazlozenje: Kako se doticni clan vec duze vreme ne pojavljuje na forumu pozvao sam ga da vidim sta je sa njim. Kaze ::samo bes:: ::traktor:: ::vadjenje_repe:: :udri: Muku muci sa repom po ceo dan, a i comp. ga zeza. Cim otalja pos'o eto ga na forumu da ::prica::

Ima puno članova , ali je jako malo onih aktivnih . Koji se recimo pojave makar jednom u 6 meseci . ::lose::

opet sam obrisao istui temu samo sto je bila na dobrom mestu naslov promasen,pitanja ne definisana ni dobro vece ni da se predstavi ::lose::

@Peto ::spreman na sve:: jbg meni je lakse podeliti temu,ubaciti tagove nego pisati ono "edited by N.A. ...." to pisem samo kad imam vremena

Nazad
Vrh