Obaveštenja

Kmbajni Djuro 1620 11000+pdv
Traktori John Deere 4755 15000-17000+pdv
4440 5000-7500+pdv
Zetor kristal 120ks 4000-4500+pdv
Zmaj prikolice 15000+pdv
Pneumatska sejalica OLT 8 redi 1500+pdv
2 samoutovarne prikolice SIP 1000+pdv
Setvospremac mislim da je od 8m bez S opruga 1500+pdv
Odprilike to je sve mozda sam nesto izostavio... :ppozdrav:

Ups pardon 1500evra+pdv, sve cene su naravno u evrima, prikolice su lose trebaju sve komplet da se rade a kod nekih su krive i sasije izgleda kako su kipovali sa ultom...

Terenaca nema a Zetori sta ja znam, nisam ih bas ni zagledao toliko ja sam otisao da vidim kombajne. Oni su dosta stari ali snjima nisu orali, imas sa i bez prednje, mozda i vrede ali treba da se ulaze sigurno jos oko 2000evra.

Matić je napisao(la):
Jel to Almex održava licitaciju?
Yes, ovo je cinimi se 3 licitacija, kombajni su bili 16000evra sad spustili na 11000evra, do sad se nijedan nije prodao a stvarno su odrzavani odlicno, mada nema se ::novac::

torpedo je napisao(la):
Na početnoj stranici, u dnu strane, "prisutni korisnici" i spisak aktivnih korisnika u poslednjih 60 minuta :ppozdrav:

Nisam na to mislio, nego koliko je članova bilo aktivno u poslednja recimo tri meseca, zvanično ima 3000+ članova ali je pitanje koliko ima u stvari aktivnih.

Boki-Vl je napisao(la):
Matić je napisao(la):
Jel to Almex održava licitaciju?
Yes, ovo je cinimi se 3 licitacija, kombajni su bili 16000evra sad spustili na 11000evra, do sad se nijedan nije prodao a stvarno su odrzavani odlicno, mada nema se ::novac::
Ovi kombajni ĐĐ ,koliko ih ima i da li imaju nešto od hedera, žito, suncokret? :cao:

Evo snimak o posećenosti foruma kako je to zabeleženo uz pomoć Google Analyticsa

u8qj9.gif

Ovi kombajni ĐĐ ,koliko ih ima i da li imaju nešto od hedera, žito, suncokret? :cao:
[/quote]
Mislim da ih ima 6 komada, svi su sa zitnim hederima a adapteri su prodati 2500evra.

Boki jel mozes da proveris dali je sta ostalo pa javi lose je vreme bilo mozda jos nekog interesuje. :ppozdrav:

mica967 je napisao(la):
Boki jel mozes da proveris dali je sta ostalo pa javi lose je vreme bilo mozda jos nekog interesuje. :ppozdrav:
Zoves u Almexu oni ce ti reci, neverujem da se licitacija odrzala ali u svakom slucaju zoves Almex pa pitas :ppozdrav:

Nazad
Vrh