ivanm
Član
Не знам коју маст си ти користио, обзиром да они имају неколико врста масти за копита. Конкретно наручио сам катран и "ефол" (ако се не варам тако се зове марка) -са зеленим поклонцем. Рођак ми је доносио из Аустрије , а и ја сам куповао када сам ишао тамо и не бих баш рекао да је Клаит скуп, пре ће бити да смо ми сиротиња. нпр 1кг масти з акопита је 1200дин, али ако погледаш колико губиш ако не негујеш копита, јбг, нема ништа бесплатно. Користим у редовној употреби свежу свињску, неусољену маст, и она је сасвим ОК, али то је довољно само за рекреативне коње, липицанере који се не користе пречесто, као и за коње којима не постоје било какви проблему везани за копита, за све остало потербно је нешто озбиљније што свињска маст не може да одради, а ми, као што рекох немамо где да купимо. Као да тражимо део за свемирски брод.
- - - - - - - - - -
Везано за потковице - молио бих да ми било ко да "кључ" за одређивање величине потковица - тј које димензије су за 1, које за два, које за 0 а које за 00, тако да могу да премерим копита и наручим потковице.
- - - - - - - - - -
Везано за потковице - молио бих да ми било ко да "кључ" за одређивање величине потковица - тј које димензије су за 1, које за два, које за 0 а које за 00, тако да могу да премерим копита и наручим потковице.