ali nevidjene su fotke, ja sam drzao engleze i noniuse ali ove mrge od stvorenja stvarno ulivaju strahopostovanje
---------- Poruka napisana 04-01-12 u 00:23 ---------- Prethodna poruka je 03-01-12 at 23:40 ----------
nedavno sam nasledio 15 ha zemlje u tamnavi.ranije, kao srednjoskolac sam drzao engleze i noniuse, ali kad sam upisao fakultet sve sam ih prodao,,,,,,,,i nikako da prezalim.imam nameru sad da obnovim imanje, hocu da napravim jednu plantazu voca i da kupim za pocetak barem jednog konja za jahanje.voleo bih ako bi naisao na noniusa, ali ne znam vise ni kako im se krecu cene, ni ko ima da ih gaji.oko mog imanja u krug 20 km, mislim da nema konja u opste, a dedine price..........ranije smo imali jednu ogromnu stalu koja je bila puna konja ,, a danas,,,,niko nista.s obzirom da sam visok 190 i da imam 90kg, neka mi neko preporuci neku krupniju rasu konja izdrzljivih za jahanje koji bi mogli jos jednog tolikog konja da nose na sebi,,,...salim se, hteo bi da treniram zivotinju, i imam zelju da se makar nekad.......u dalekoj buducnosti pojavim kao ucesnik na trkama izdrzljivosti do 160 km, zaboravio sa inace strucan naziv za te trke.e,,,da ne bih pisao sabrana dela i memoare, toliko od mene, srecna vam svima nova godina, da svim ljubiteljima stale budu pune ovih lepih zivotinja i sve najbolje.pozdrav