paorpaor
Član
Pa ako ne razumes sta sam rekao ne znam kako drugacije da objasnim. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Matić je napisao(la):Ali Zrine normalno da za tu svotu novca ne možeš kupiti nov traktor.Ni jedan traktor na svetu nije kupljen da stoji u garaži već da radi.Šta smeta ako ima 15.000 rs ako je potrebno da se sve izremontuje ne može koštati više od par hiljada eura remont i da imaš samo takav traktor koji se ne boji ni jednog novog ruje i sa 15.000 sati![]()
sta je ovo majku mu i od cega je da kosta 5000 popravka , ustvari od koga traktora je ovaj menjalniktomybrzic je napisao(la):kad kupis polovno onda odprilike radis ovo a to kosta dosta eura, platis 11 000 ulozis skoro 5 i radis tri cetiri god pa prodas za 10 000 hm........ novo je novo zato sam se i odlucio na novo.....
savoris je napisao(la):sta je ovo majku mu i od cega je da kosta 5000 popravka , ustvari od koga traktora je ovaj menjalnik to je mijenjac od fendta 309 lsa mojeg, nije sam mijenjac toliko kostao bilo je tu jos koje kakvi SITNICA gume ovo ono uglavnom skoro sam 5 ulozio u njega........http://www.youtube.com/watch?v=5ULg4nb0nTItomybrzic je napisao(la):kad kupis polovno onda odprilike radis ovo a to kosta dosta eura, platis 11 000 ulozis skoro 5 i radis tri cetiri god pa prodas za 10 000 hm........ novo je novo zato sam se i odlucio na novo.....
dal je bolje staro ili novo ? pa najbolje je ono sto imas nije bitno sta je od togabitno e da je tvoje LICNO i da je posteno zaradjeno
![]()
Mislis na ''zupcanik'' ?mityoo je napisao(la):Za 5000 eura ti mala privreda napravi komplet unutrašnjost menjača za bilo koji tip traktora i još ti ostaneBar kod mene u selu... I nisu tako loši što se tiče kvaliteta....
Ja šarafam ali nije mi baš jasno... A radio sam i na izradi zupčanika... i stvarno mi nije jasno...tomybrzic je napisao(la):ima ima 3-4-5 i 6 brzina i jos jedan sto polovi brzine i ubrzava plus sinhroni na 1,2 i pa tko pozna fenda i cijene, hm............. da da plus lezaji kompletni i distance koje kakve jer sam ga radio za sebe, tak ta sto se tice male privrede nisam se smio niti htio usuditi mada su me nagovarali na to, cak sam isao u tesanj kod nekog tipa ali nije mi htio garantirati nista zato sto su to kosi zubi na zupcanicima i moraju se praviti u paru, tko šarafa taj zna staje to.....