slobapatrola
Član
Nista bez oranja,bem ja vase tilove i ostale zezancije...:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Kada mi je pokojnog caleta 2010 savladao rak pluca,negde sam procitao da godisnje u Srbiji oboli oko 40000 ljudi od koje kakvog oblika raka.Clinic 6l/ha + Acetogal 1l/ha + Dancor 0.3kg/ha pre.em. ; 1.post.em Corum 0.5l/ha + Dynox 25g/ha + Promony 5g/ha ; 2. post.em. Rafal 1.5l/ha
Kada mi je pokojnog caleta 2010 savladao rak pluca,negde sam procitao da godisnje u Srbiji oboli oko 40000 ljudi od koje kakvog oblika raka.
Vise od 50% od tog broja ubrzo umre.
Na tvoj post nista lose ne mislim,samo komentarisem koliko i kako prskamo,nije ni cudo sto se tako narod oboljeva.
, i naravno capnuo je.... jednom sam gledao emisiju u francuskoj, kraj gde se dosta rade jabuke itd, dosta dece se radja sa problemima, jer su se roditelji nagutali otrova, izgleda da danas vazi parola hebes zdravlje ako nemas zivot
.Kad nisu smislili rupu za cigaru na masci.Odosmo u off ali ja u selu jos nikoga nisam video da stavlja masku.

Capnuo i onaj sto nije ni imao prskalicu....Jedan lik, par sela dalje, prskao sa svim i svacim, bez kabine, i pusio cigare dok je to radio, i naravno capnuo je.... jednom sam gledao emisiju u francuskoj, kraj gde se dosta rade jabuke itd, dosta dece se radja sa problemima, jer su se roditelji nagutali otrova, izgleda da danas vazi parola hebes zdravlje ako nemas zivot
.