slobapatrola
Član
Nista bez oranja,bem ja vase tilove i ostale zezancije...:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada mi je pokojnog caleta 2010 savladao rak pluca,negde sam procitao da godisnje u Srbiji oboli oko 40000 ljudi od koje kakvog oblika raka.Clinic 6l/ha + Acetogal 1l/ha + Dancor 0.3kg/ha pre.em. ; 1.post.em Corum 0.5l/ha + Dynox 25g/ha + Promony 5g/ha ; 2. post.em. Rafal 1.5l/ha
Kada mi je pokojnog caleta 2010 savladao rak pluca,negde sam procitao da godisnje u Srbiji oboli oko 40000 ljudi od koje kakvog oblika raka.
Vise od 50% od tog broja ubrzo umre.
Na tvoj post nista lose ne mislim,samo komentarisem koliko i kako prskamo,nije ni cudo sto se tako narod oboljeva.
Kad nisu smislili rupu za cigaru na masci.Odosmo u off ali ja u selu jos nikoga nisam video da stavlja masku.
Capnuo i onaj sto nije ni imao prskalicu....Jedan lik, par sela dalje, prskao sa svim i svacim, bez kabine, i pusio cigare dok je to radio , i naravno capnuo je.... jednom sam gledao emisiju u francuskoj, kraj gde se dosta rade jabuke itd, dosta dece se radja sa problemima, jer su se roditelji nagutali otrova, izgleda da danas vazi parola hebes zdravlje ako nemas zivot .