Kajkat
Član
U pravu si, obe na oglasima su CombiA ove Tume pise nova combi sa strane, verovatno ima ulagače onda.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U pravu si, obe na oglasima su CombiA ove Tume pise nova combi sa strane, verovatno ima ulagače onda.
Kako izgleda ovogodisnja setva rad sejalicom ?Ja sam se dvoumio između Agria za direktnu vučenu ko što Minjušar ima i RAD sejačice. Vučene ili nošene diskosne moraju biti velike težine da bi ostvarile pritisak po bateriji a samim tim zahteva i jači traktor.
Rad sejačice bukvalno u beton može dubinu koju hoćeš ,ona sama sebe vuče u dubinu i to sve sa Rusom 82 KS.
Sve što može da se desi da ti pukne šaraf ako zakačiš nešto tvrdo,medju itd.
U direktnoj setvi potrošnja je bila oko 4 lit/jutru.
Za cenu zovite čoveka i pitajte,cene materijala išle gore.
Postavljao sam slike u temi psenica i jecam.Kako izgleda ovogodisnja setva rad sejalicom ?
Kako izgleda situacija sa misevima u takvim psenicama u prolece?Evo je i pšenica, direktna no-till setva u kukuruzište. Slika je od 4. novembra, nisam posle išao na nju:
Išla ekipa juče da truje miševe, pa da prenesem. Ima ih, ali nije katastrofa, ništa van nekog proseka za atar. Najviše ih je na mestima gde je kombajn stajao i gde je izbacio više mase, ali je ista situacija i na tanjiranim i na no-till njivama.Kako izgleda situacija sa misevima u takvim psenicama u prolece?